Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyLipnická, Praha - Kyje

Lipnická, Praha - KyjeČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 800 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce50 400 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt v novostavbě z roku 2004 o dispozici 3kk, o celkové ploše 66.98 (59.05 m2 započitatelná plocha, 7.93m2 nezapočitatelná plocha). Ideální pro rodinu s dětmi.

Na konci roku 2019 byl byt renovován (kompletní vymalování, renovace zárubní a dveří).

Byt se nachází v žádané lokalitě Prahy 9 - Kyjích v Lipnické ulici. Byt je umístěn ve 4. patře šestipatrového domu. Byt je světlý, orientovaný na jihovýchod. Okna bytu jsou orientována směrem do atria a tudíž odpadá hluk z dopravy. V domě je hydraulický výtah.

V místě je veškerá občanská vybavenost a také krásné okolí s rodinnými domky a zelení. Výhodou bytu je určitě dopravní dostupnost, stanice metra "B" Rajská zahrada je vzdálena 7 minut pěšky od domu, konečná stanice tramvají Lehovec je vzdálena 10 minut pěšky od domu. 120m před domem je autobusová zastávka "Hutě" - autobusy 186 a 202. Za 2 minuty se dostanete na metro Rajská zahrada a za 4 minuty na metro Hloubětín.

Byt je částečně vybaven: kuchyňská linka se spotřebiči Whirlpool (myčka, kombinováná chladnička s mrazákem, trouba, sklokeramická varná deska), vestavěné skříně v obou ložnicích, a dvě v chodbě, koupelnové na zakázku vyrobené skřiňky, plynový kotel pro vlastní ohřev teplé vody a topení, balkónová markýza, designové hliníkové zaclonové garnýže, možnost přenechání záclon a závěsů. Internet poskytuje UPC nebo Pranet.

Vstup do domu je monitorován čipy a kamerovým systémem. Objekt je střěžen bezpečnostní službou. Byt má bezpečnostní dveře NEXT.

Byt je vybaven vlastním plynovým kotlem, který zajištuje ohřev teplé vody a topení. Platíte tedy přesně tolik kolik spotřebujete a nepřiplácíte na ty, kteří plýtvají.

S polu s bytem je možné pronajmout parkovací stání v sousedním domě (Lipnická 1448, 28m od vchodu).

Byt je k ihned k dispozici.

Pronájem pouze pro NEkuřáky. V bytě NENÍ možné chovat domácí zvířata.

Preferován je dlouhodobý pronájem - byt je k dispozici nasledujících 20 let.

An apartment offered for renting is in new building built in 2004, disposition 3kk, the total area of ​​66.98 (59.05 m2 creditable area, 7.93 m2 unaccounted area). Ideal for families with children.

At the end of 2019 the apartment was renovated (complete redecoration, renovation of door frames and doors).

The apartment is located in an attractive area of ​​Prague 9 - Kyje in Lipnická street. The apartment is located on the 4th floor of a 6 floor house. The apartment is bright, oriented to the southeast. The windows are oriented towards the atrium and thus eliminates the noise from traffic. The house has a hydraulic lift.

The location has all civic amenities and beautiful surroundings with family houses and greenery. The advantage of the apartment is definitely transportation access, metro station "B" Rajská Zahrada is a 7-minute walk from the house, final tram stop Lehovec is 10 minutes walk from the house. 120 meters in front of the house is a bus stop "Hutě" - buses 186 and 202. 2 minutes to subway station Rajská Zahrada and 4 minutes to subway station Hloubětín.

The apartment is partially furnished: kitchen with Whirlpool appliances (dishwasher, fridge-freezer, oven, ceramic hob), built-in wardrobes in both bedrooms, and two in the hallway, bathroom with custom-made cabinets, gas boiler for heating and hot water, balcony awnings, designed aluminum curtain rails, possibility of leaving curtains. The Internet provided by UPC or Pranet.

Entry to the building is monitored by CCTV and chips. The building is checked by security guards.The apartment has a security door NEXT.

The apartment is equipped with its own gas boiler, which provides hot water and heating. So you pay exactly as much as you consume and don't have to pay extras because of those who waste.

Together with the apartment you can rent a parking space in the neighboring building (Lipnická 1448, 28 meters from the entrance).

The apartment is available immediately.

Rent for NON-smokers. It is NOT possible to keep pets.

A long-term lease is preferred  - the apartment is available for the following 20 years.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440923
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.