Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 95 m² bez realitkyŽežická, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký kraj

Žežická, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena949 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 025 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V žádané ulici Žežická, v klidné horní části sídliště Krásné Březno, prodám byt 4+1 s lodžií s pěkným výhledem z 5. patra domu. Tento pěkný byt má kuchyň a pokoj s lodžií orientovaný na jih, další tři pokoje jsou orientované na sever, ze kterých je pěkný výhled do přírody. Ze slunné lodžie je krásný výhled do klidného okolí. Byt je po celkové rekonstrukci. Zcela nová zděná koupelna s rohovou vanou a závěsným WC, nové dveře, po celém bytě je položeno nové kvalitní linoleum s dekorem dřeva a dlažby, jen v obývacím pokoji je plovoucí podlaha. Byt má 95 m2 a náleží k němu prostorný sklep. Byt je částečně vybaven (myčka, kombinovaný sporák, nábytek, vestavěné skříně, stropní sušák prádla, nová prostorná postel, ...). Do bytu je zaveden rychlý internet a satelit.

Celý dům je po rekonstrukci (zateplení, plastová okna, nové hlavní dveře, schránky, moderní výtah, kamerový systém). Výhodou je, že se v blízkosti domu nachází základní a mateřská škola a přímo naproti vchodu zastávka MHD. Dále se v této čtvrti nachází síť obchodů, pošta, lékárna, nová dětská hřiště, čerpací stanice, atd.. Lokalita je ideální pro procházky do okolní přírody, např. k Pekelskému vodopádu, který je nedaleko. Dobrá dostupnost centra města Ústí nad Labem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440963
Dispozice4+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.