Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyŠtychova, Praha - Křeslice

Štychova, Praha - KřesliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 100 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pronájem placený péčí o děti.

Pronajmeme 2+KK v samostatně stojícím jednopodlažním domku výměnou za práci v domácnosti, zejména vyzvedávání dětí ze školy a rozvoz na kroužky, dále práce na zahradě (sekání trávy, pletí) a hlídání dětí (3 děti v rozmezí 8-11let), . Cena nájmu je 70 hodin práce (ekvivalent 9100Kč/měsíčně). K tomu nabízíme možnost dalšího přivýdělku v rámci domácnosti v rozsahu 50-70 hodin měsíčně á 130Kč. Vzhledem k tomu, že se jedná o možnost pronájmu s podmínkou pracovního úvazku (péče o malé děti), zaslání CV, čistý trestní rejstřík, a krátký popis zkušeností práce s dětmi nutností. Cizincům umožníme přihlášení k pobytu. Ideální pro bezdětný pár, tak, aby byla zajištěná vzájemná zastupitelnost v případě vyzvedávání či hlídání dětí. Doprava dětí na kroužky je od 15:00h do 18:00h MHD, nebo k dopravě můžeme poskytnout auto.

Domek je součástí zahrady RD v Praze 10, 3 stanice od metra C- Háje. Vnitřní dispozice jsou předsíň, ložnice, obývák s kuchyní, koupelna se sprchovým koutem, záchod. Vzhledem k užitné ploše 42m2, byt není vhodný pro více člennou rodinu (max2). Objekt je vytápěn ústředním topením na plyn (plynový kotel), ohřev vody na elektriku (boiler). V ceně je připojení k internetu, odvoz odpadu, vodné a stočné. V ceně není připojení k UPS televizi ani spotřeba energií. Byt je vybaven kuchyňskou linkou a základním nábytkem. Záloha na energie 1700Kč/měsíčně. Pes není, s ohledem na naše kočky v RD, vítán.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440981
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.