Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyRýnská, Praha - Čakovice

Rezervováno
Rýnská, Praha - ČakoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízím na dlouhodobý pronájem byt 2+kk o výměře 60 m2, balkon 12 m2 včetně garážového stání. Byt je k dispozici od začátku října a nachází se v novostavbě (rok dokončení 2010), 3.podlaží (z celkové počtu 4) v poklidné části Prahy 9 - Čakovice s velmi dobrou dopravní dostupností (MM Letňany vzdáleno cca 10 min autobusem, vlakem na Masarykovo nádraží cca 25 min). Obchod (Tesco 5 min. dochodová vzdálenost, popř. Globus 5 min. autobusem), pošta, lékárna, školy, školky vše k dispozici v těsné blízkosti. Byt je částečně zařízený.

We do offer for long term renting our flat - 2 rooms plus kitchen corner of total disposal 60 sq m, balcony 12 sq m and underground parking included. The flat is located in new built house completed in 2010, 3rd floor in a very quite part of Prague 9 district - Čakovice. It is nearby underground station (MM Letňany is 10 min. far by bus) and nearby train station as well (25 minutes to go to Masaryk train station). The Tesco store, Globus, post, pharmacy, schools and nursery schools are also available in vicinity. The flat is partially furnished.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441160
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.