Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+kk • 147 m² bez realitkyZlatnická, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský kraj

Zlatnická, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronájem domu 6KK 147 m² Praha východ Jenštejn Zlatnická. Dům se skládá ze tří pater. V přízemí je garáž pro 2 auta a obývací místnost s kuchyňským koutem, spíží, WC a vchodem na zahradu o rozloze 172m². V 1NP. jsou 4 x ložnice a koupelna na chodbě s wc. V jedné z ložnic je koupelna se sprchovým koutem a wc. Ve třetím patře je druhá velká obytná místnost s přístupen na terasu 38m². Přední a zadní zahrada.

Bus zastávka 1 min od domu. Metro B Černý Most (10 minut MHD), Metro C Letňany 10 min. Školka 50 metrů od domu, v obci dvě restaurace, dětská hřiště a parky. Dům je možné pronajmout se zařízením i bez zařízení. Cena je stejná.

Ve výbavě je základní kuchyně: plynový sporák, trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnka a pračka. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Satelit a přípava na internet od lokálního providera. Přikládám i původní foto bez vybavení. Domácí mazlíčci nevadí.

We rent a house of six rooms and kitchen 147 m² Prague-East Jenštejn, Goldsmith Street. The house has three floors. On the ground floor is a garage for 2 cars and a living room with kitchen, pantry, toilet and entrance to the garden with an area of 172m². In the 1st floor. There are 4 bedrooms and a bathroom with a toilet in the corridor. In one of the bedrooms has a bathroom with shower and toilet. The third floor is a second large living room with entrance to the terrace 38m². Front and rear garden.

Bus stop 1 min from the house. Metro B Cerny Most (10 minutes by public transport), Metro C Letňany 10 min. Kindergarten 50 meters from the house, in the village there are two restaurants, playgrounds and parks. The house can be rented with equipment without the equipment. The price is the same.

There's even a basic kitchen: gas stove, oven, fridge freezer, microwave and washing machine. We prefer long-term lease. Satellite and trained personnel at the local internet provider. I attach the original photo without equipment. Dogs alowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441185
Dispozice6+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha147
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.