Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 76 m² bez realitkyTeplická, Praha - Střížkov

Teplická, Praha - StřížkovVybaveno
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt 4+kk nacházející se v 1. patře panelového domu. Byt je po rekonstrukci - má zděné jádro a příčky, plovoucí podlahy PAR-KY palisandr s dřevěnou dýhou, v ostatních místnostech dlažbu a v jedné z místností koberec. Podlahová plocha bytu je 70 m2. Pouze k tomuto bytu náleží lodžie (6 m2), která nemá vstup přímo z bytu.

Dům prošel několika rekonstrukcemi - je zateplen, má novou fasádu, plastová okna. Při poslední rekonstrukci v roce 2011 se upravovaly společné prostory - byla položena nová dlažba, lina, udělány rozvody el., provedeno štukování a malování společných prostor, instalováno nové osvětlení, nový výtah.

Součástí bytu jsou velké vestavěné skříně - jedna v předsíni (na boty, kabáty, ostatní oblečení a vejde se i horské kolo), druhá v ložnici a třetí vestavěná skříň IKEA v pracovně. Dále je součástí bytu samozřejmě kuchyň včetně spotřebičů (plynová varná deska Baumatic, trouba Baumatic, myčka Bosch a lednice Gorenje). V ceně bytu je i nábytek v ložnici a obýváku.

Byt má bezpečnostní dveře Sherlock 3. bezpečnostní třídy.

Výhodou bytu je zavedené optické vlákno pro rozvod (nejen) internetu. Poplatky za sdílenou 200 Mb/s linku jsou pouze 150 Kč měsíčně. Router + ostatní příslušenství bude ponecháno v bytě. V bytě jsou také dostupné rozvody UPC (v tuto chvíli odhlášené) z důvodů zmiňované optiky.

Velkou výhodou bytu je výborná dopravní dostupnost - do centra Prahy se metrem ze stanice Střížkov (která je od domu cca 150 m) dostanete do 15-ti minut. V okolí bytu je v krátké docházkové vzdálenosti několika minut veškerá občanská vybavenost - dětská hřiště, školy, školky, obchody, poliklinika, bazén, restaurace, park a mnoho dalšího.

Poplatky do fondu oprav jsou 2.830,- Kč. Maximálně v březnu 2019 (necelé 2,5 roku) se rapidně sníží - družstvo doplatí zbytek úvěru z roku 2011 na zmiňovanou rekonstrukci.

Převod do OV v tuto chvíli není možný.

Byt je k dispozici od 1. 12., případně dle domluvy.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat. RK prosím ne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441343
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.