Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 185 m² bez realitkyU Divadla, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

U Divadla, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné39 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Nabízíme pronájem komerčních prostor, konkrétně levého křídla o celkové ploše 185 m2 a pravého křídla v prvním podlaží 75 m2 v historické, zcela zrekonstruované budově (bývalá Komerční Banka) na velice prestižní adrese přímo v jádru města Pardubic.

Jedná se o 5 kanceláří v přízemí a o 3 kanceláře v 1. patře, vlastní sociální zařízení, včetně moderní kuchyňky. Velká zasedací místnost u vstupu. Služební zadní vchod přes soukromé parkoviště, 2-3 parkovací místa k dispozici, za budovou je k dispozici parkování pro Vaše klienty. Prostory jsou kompletně zrekonstruované a po dohodě je možnost ponechání stavajícího nábytku vč. zasedací místnosti. Ideální pro reprezetativní sídlo firmy, ředitelství, školící středisko, právní služby apod. Cena 6000,- za energie, které se platí paušálně měsíčně a poté dojde k zúčtování.

Podrobnější informace k nájmu a půdorysy na office@tenix.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441377
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha185
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.