Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyBechyňská, Praha - Letňany

Rezervováno
Bechyňská, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme udržovaný světlý byt 3+1 v osobním vlastnictví o velikosti obytné plochy 85 m2 se dvěma lodžiemi (2x 6,5 m2, nezapočteno do celkové plochy) a sklepní kójí (cca 2,2 m2), který je umístěný v Praze 9 Letňanech. Jen pro vážné zájemce, RK prosíme nevolat. Právní poradenství spojené s prodejem zajistíme. K nastěhování v lednu 2017. Udržovaný, čistý dům z roku 1995 je částečně skeletové a panelové konstrukce s cihlovou vyzdívkou (nejedná se o klasický panelový dům), má široké chodby, velký moderní výtah a vlastní pozemek s možností parkování pro rezidenty. Okna bytu jsou situována na jihovýchod a severozápad. Náklady na provoz bytové jednotky pro čtyřčlennou rodinu jsou ve výši 3.900 Kč + el. energie 800 Kč. Prodej bytu je včetně příslušenství, tj. kuchyňská linka se spotřebiči a vestavěný nábytek.

V bytě proběhla částečná rekonstrukce v roce 2010 (vybudování šatny včetně nábytku, zabudování zasouvacích dveří, výměna dveří na lodžii, nová omítka ve 2 pokojích, vestavěný nábytek) v ceně cca 220tis. Kč. Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba, okna jsou plastová s žaluziemi, vstupní dveře jsou bezpečnostní (NEXT), el. v mědi, voda v plastu, vytápění je ústřední -dálkové. Byt má určité vnitřní příčky nenosné a lze je dispozičně upravit. Dům je situován v klidné časti Letňan s veškerou občanskou vybaveností v místě (škola, školka, pošta, obecní úřad, zdravotnické zařízení…atd), v blízkosti staré zástavby, zeleně, parku, dětského hřiště a autobusové zastávky. Nákupní centrum OC Letňany je v docházkové vzdálenosti cca 10min a stanice metra Letňany (trasa C) je jen dvě zastávky autobusem. Na byt je možné čerpat hypotéční úvěr. Na bytě ani domě (SVJ) neváznou žádné závazky. Výhodou domu je také každoroční příspěvek do fondu oprav z pronájmu plochy pro infrastrukturu tel. operátorů na střeše domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441561
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyOstatní
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.