Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyZa Mototechnou, Praha - Stodůlky

Za Mototechnou, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný světlý byt 3+KK v osobním vlastnictví výborně dispozičně řešený o celkové výměře 81,53 m2 vč. balkónu (5,32 m2), situovaný ve 4.podlaží novostavby s výtahem (kolaudace 2009). Orientace bytu Z a S, k bytu patří podzemní parking a sklep. Vstup do domu zabezpečen čipovým a kamerovým systémem. V domě centrální telefonní rozvod, rozvod společné antény, možnost využití služeb UPC (Internet, televize). Dům je vytápěn vlastní plynovou kotelnou. Energetický štítek třída „C“, celkové provozní náklady vč. el. energie cca 4500 Kč měsíčně.

Cena: 5.200.000,- Daň z nabytí platí kupující. Můžeme pomoci s vyřízením hypotéky

Lokalita:

Bytový dům je v příjemné klidné lokalitě ve Stodůlkách (Motolský háj) na okraji rozlehlé vilové čtvrti. V nejbližším okolí je les a park a dětské hřiště, které se nachází přímo před domem. Okolí není zatíženo tranzitní dopravou. V docházkové vzdálenosti je Centrální park Stodůlky s možností sportovního vyžití či relaxace, golfové hřiště Motol, lesopark Košíře-Motol.

Skvělá dopravní dostupnost: bus 168 před domem – na stanici metra B-Nové Butovice nebo Hůrka jste do 10 minut, stejně i na metru A Motol (+nemocnice Motol a Na Homolce). Rychlé napojení na letiště a dálnice na Plzeň, Strakonice, Karlovy Vary, Chomutov.

Kompletní občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti: Kaufland, Lidl, XXX Lutz, různé restaurace, veterinární klinika (nonstop), fitness a další služby. IKEA, Metropole Zličín, Baumax, Globus 5 min autem.

Rozměry bytu:

Obývací pokoj s kuchyňským koutem 33,35 m2 a vstupem na balkón 5,32 m2, hlavní ložnice 16,76 m2 se vstupem do privátní koupelny 4,12 m2 (vana,WC), pokojík/pracovna 10,61 m2, předsíň 7 m2, z ní vstup do druhé koupelny 4,37 m2 (velký sprchový kout, WC). V suterénu sklep 2,31 m2 a podzemní garážové stání 11,75 m2.

Vybavení:

KK - Kuchyňská linka se spotřebiči Whirlpool (myčka, el. trouba, indukční varná deska, výkonná digestoř s osvětlením), dřez, zabudovaná lednice Electrolux s odděleným mrazákem, úložné prostory, osvětlení pracovní plochy.

Předsíň: velká vestavěná skříň, videotelefon s otvíráním dveří, bezpečnostní vstupní dveře

Ložnice: šatní skříně s dostatečným úložným prostorem

Po dohodě je možné nechat byt částečně vybavený dalším nábytkem.

K nastěhování od prosince 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441691
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.