Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2703 m² bez realitkyNa Vrších, Jaroměř - Jaroměř, Královéhradecký kraj

Na Vrších, Jaroměř - Jaroměř, Královéhradecký kraj
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Menší zděný domeček, podsklepený 2kk, s malým podkrovím, původně určen k rekreačním účelům, ale domeček lze upravit k trvalému bydlení. Do domečku je zavedena elektřina 220/380V. Voda: vlastní studna, kanalizace: poblíž pozemku.

Pozemek 2703m2, velmi úrodný, na mírném, prosluněném jižním svahu je situován ve snadno dostupné, ale klidné lokalitě na okraji města Jaroměře. Pozemek je dobře dostupný po kvalitní silnici druhé třídy, která vede přímo kolem pozemku. Před pozemkem se nachází dobře osvětlená parkovací místa. Snadná dostupnost do centra Jaroměře se všemi službami. Školy, školky, gymnázium, letní a zimní stadion, bazén, divadlo, obchody, zdravotnictví apod. Pozemek se svou plochou celých 2703m2 poskytne dostatek životního prostoru dětem i domácím mazlíčkům. Vzhledem k vysoké bonitě zdejší půdy je i velice úrodný a vhodný k pěstování všeho možného. Spoustu potravin je možné si vypěstovat přímo na pozemku. Na pozemku se také nachází úrodný ovocný sad se spoustou ovocných stromů všeho druhu. Pozemek je situován na jih a leží v nezáplavovém území. Na pozemku byly provedeny testy radonu a ten se na pozemku nenachází a pozemek je tedy vhodný bez nákladných zásahů k trvalému bydlení. Pozemek je celkově oplocený a podél pozemku se nachází také živý plot, vydatná studna, skleník, úrodná půda, a malý zděný domeček s potravinovým sklípkem, který je možné po úpravě používat k trvalému bydlení. Pozemek má část 185m2 vyjmutou pro stavbu a na pozemku se kromě vlastního vodního zdroje (studny) nachází také přípojka elektřiny 220V a 380V. která je zavedena až do domečku. Další přípojky v blízkosti pozemku: plyn, vodovodní síť, kanalizace nedaleko pozemku. Cena: 1.290.000 kč. Tel. 731362441

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441948
VlastnictvíOsobní
Plocha 2 703

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.