Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 130 m² bez realitkyMezi Zahradami, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Mezi Zahradami, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 555 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krajní řadový rodinný dům na hranicich Prahy se vzrostlou zahradou poskytující soukromí se nachází v klidné rezidenční lokalitě Hovorčovice, pouhých 10 minut do centra Prahy. Podlahová plocha 130 m2, zastavěná plocha 85 m2, pozemek 452 m2. Dispozici tvoří: přízemí - obývací pokoj se vstupem francouzským oknem na terasu a zahradu, vybavená kuchyně (myčka, lednice, sklo keramická deska, horkovzdušná trouba), jídelní kout, toaleta, vstupní chodba, 2x komora a garáž. V prvním patře, kam se dostanete po bytelném schodišti se zábradlím, se nachází: tři ložnice, koupelna s vanou, saunou a komora. K dispozici jsou dále půdní skladovací prostory. Vytápění v domě zajišťuje plynový kotel a rozvod ústředního topení po celém domě. Napojeno na vodovod, kanalizaci, el. samozřejmostí. Nízké provozní náklady cca 3000 Kč/měsíc. Na podlahách dlažba a plovoucí podlaha. Dům disponuje prostornou a upravenou zahradou se vzrostlými ovocnými stromy (meruňky, broskvoň, třešeň, višeň, jabloň) a terasou, která slouží zároveň jako venkovní posezení s dostatkem soukromí. Na zahradě chatka s extra úložným prostorem na nářadí. Parkovat možno v uzamykatelné garáži na dálkové ovládání, na zpevněné ploše za elektricky ovládanými vraty s kapacitou dalších dvou parkovacích míst či přímo před domem (celkem tedy až pro pět vozidel). V okolí kompletní občanská vybavenost. Státní i soukromá školka a základní škola v místě. Dětské centrum, fotbalové hřiště a tenisové kurty v blízkosti. 2 km Obchodní Centrum Čakovice (Globus, Asko, Autoservis a další), 5 km OC Letňany, aquacentrum Lagoon, zimní stadion. Dopravu obstarávají autobusy MHD (autobusová zastávka situovaná pár kroků od domu a blízské metro Letňany. Vlak, silnice první třídy a nedaleko i dálnice.

Příjemná lokalita Hovorčovice nabízí veškerou občanskou vybavenost a řadu historických památek a ideální podmínky pro cykloturistiku. Skvělé bydlení pro rodinu s dětmi, iideální řešení, pokud chcete bydlet komfortně a přitom využívat všechny výhody velkoměsta. Dům je prázdný, okamžitě k nastěhování. Možno financovat hypotéčním úvěrem.

Family house in Prague suburbs with a garden providing privacy located in a quiet residential area on Prague suburbs, just 10 minutes from the Prague down town. The interior of 130 m2, built-up area of ​​85 m2, plot 452 m2. Disposition: Ground floor - living room with French windows to the terrace and garden, equipped kitchen (dishwasher, refrigerator, stove, oven), dinette, bathroom, hallway, 2x storage room and a garage. On the first floor you will find: three bedrooms, bathroom with bathtub and sauna. Heating in a house is provided by gas boiler and central heating distribution throughout the house. Connected to the water supply and city sewerage system. Low operating costs (cca 3000 CZK/month). The house has a spacious landscaped garden with mature fruit trees (apricot, peach, cherry, sour cherry, apple) and a terrace, which serves as an outdoor seating area. Parking is possible in a locked garage with remote control, on the hard surface for electrically controlled gates with a capacity of two additional parking spaces or in front of the house (for a total of up to five vehicles). In the vicinity of all civic amenities. Furthermore, close to a children center, football field and tennis courts, 2 km shopping center Čakovice (Globus, Asko and others), 5 km OC Letňany Lagoon aqua park, ice rink. Transport hub to public transport (metro Letnany) by local buses, trains, first class road and not far off the highway.

This nice location offers all the amenities - both public and private preschool and elementary school at the site. There are also English kindergarten (4.5 and 8.5 km), an English elementary school or high school (8.5 km), the German elementary school and secondary school (8.5 km). Nearby there are numerous historical monuments and ideal conditions for cycling (mountain bike trail in the village). The bus stop is steps from the house. Great accommodation for families with children. This house really is the ideal solution if you want to live comfortably and still enjoy all the advantages of a city. The house is ready to move in. Mortgage financing possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442090
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.