Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 13709 m² bez realitkySoběhrdy - Soběhrdy, Středočeský kraj

Soběhrdy - Soběhrdy, Středočeský kraj
Cena0 Kč


Obec Soběhrdy nabízí k prodeji pozemky určené k zástavbě venkovskou obytnou zónou. Jedná se o pozemky, které se nacházejí v lokalitě za fotbalovým hřištěm v klidné části obce a se snadným přístupem na komunikaci II. třídy č. 110 Benešov- Sázava. Jedná se o pozemky určené územním plánem obce k zástavbě. Přesné umístění pozemků je zvýrazněno na přiloženém plánku.

Výměra pozemků činí 13 709 m2. Tuto plochu je možné buď využít ke stavbě jednoho domu s velkou zahradou, nebo je možné pozemky dále rozdělit. Při případném dělení pozemků musí nový vlastník postupovat v souladu s platnou legislativou.

Pozemky jsou v současném době zatíženy zástavním právem zřízeným k zajištění pohledávek České spořitelny, a.s./dále jen zástavní věřitel/. Zástavní věřitel souhlasí s případným prodejem těchto pozemků.

Pozemky nejsou připojeny na žádné inženýrské sítě. V obci je obecní vodovod a kanalizace, na kterou je možné lokalitu připojit. Podmínky a způsob případného připojení musí být dále předmětem jednání mezi obcí a vlastníkem pozemků. Přívod elektřiny je možný ze sítě ČEZ Distribuce. Dopravní napojení je plánováno novou komunikací ze silnice II. tř. č. 110. Plyn není v lokalitě dostupný.

Obec Soběhrdy (asi 400 obyvatel) se nachází v okrese Benešov s dobrou dostupností, jak do Benešova (7 km), tak na dálnici D1 (8 km) s dojezdovou vzdáleností do Prahy zhruba 45 km. Samotná obec i okolí si zachovávají malebný venkovský ráz bez nepříznivých vlivů nadměrné zástavby. Obec má vybudovanou základní infrastrukturu (vodovod a kanalizace), v místě je také restaurace. Ostatní služby jsou dostupné v Benešově.

Nabídky s uvedením ceny za 1 m2 zašlete do 31.12.2016

a to písemně na adresu:

Obec Soběhrdy

Soběhrdy 60

256 01 Benešov

nebo prostřednictvím datové schránky:

tgsauit

Jediným kritériem k vyhodnocení nabídek bude nabídnutá kupní cena za 1 m2.

Obec Soběhrdy si vyhrazuje právo kdykoliv, a to bez udání důvodu, zrušit tento záměr prodeje nemovitostí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442249
VlastnictvíObecní
Plocha13 709

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.