Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 153 m² bez realitkyU Pískovny, Stará Huť - Stará Huť, Středočeský kraj

U Pískovny, Stará Huť - Stará Huť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Už Vás nebaví zastavěný horizont, ve výhledu z okna jen same betonové zdi, auta? Po osazení zahrady uvidíte jen zeleň bez sousedů, brdské hřebeny, slunce. Schází Vám prostor? Tento dům vše splňuje, ekologický, přízemní v kategorii B-velmi úsporný (spotřeba za topení, ohřev vody, svícení, rekuperaci atd. cca 2500,-Kč/měs.!!!) před dokončením. Racionálně, minimalisticky projektovaný, možno navštívit vzorový dům s podobným dispozičním řešením. K nastěhování do max. 1 měsíce. Dům se nachází na krásném místě s výhledem na brdské hřebeny v obci s výbornou dostupností na D4, častým spojením MHD do Prahy se slušnou občanskou vybaveností, škola, školka, obchody, pošta, 2km od města Dobříše, kde se nachází poliklinika, gymnasium, 3 ZŠ, 3 MŠ, obchody atd.

Dům bude k okamžiku prodeje plně funkční s dokončenými povrchy stěn, rozvody, topením, rekuperací, oplocením, parkovacím stáním a chodníky, napojením na vodovod, kanalizaci, el.síť a částečnými terénními úpravami. V domě jsou dva dětské pokoje, ložnice rodičů, dvě šatny, obývací pokoj s komínem pro krb.vložku, technická místnost s umyvadlem s přípravou na pračku, sušičku , dvě koupelny s přípravou pro vanu a sprchový kout a v každé s bidetovou baterií.

Nutno dodělat obklady, dlažby, futra-dveře a osadit sanitou. Možno po dohodě dodělat.

Cena pozemku 1 425 000,- včetně přípojek, oplocení, terénních úprav, parkovacího stání, chodníků, cena domu 2 405 000,- Kč, včetně desky, který bude topit, svítit, větrat, poplatku za vyjmutí z orné půdy, revizí, tlakových zkoušek atd..

V případě zájmu obklady, dlažby, podlahy a další dokončovací práce možno dodělat v základním standartu za cca 280 000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442261
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha153
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.