Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 99 m² bez realitkyVerdunská, Praha - Bubeneč

Verdunská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena7 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 744 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Velmi pěkné 3+1 o podlahové ploše 99m2, ve Verdunské ulici, nedaleko stanice metra Dejvická. Byt se nachází ve III. nadzemním podlaží zděného činžovního domu s výtahem a jeho dispozice se skládá z chodby, obývacího pokoje, kuchyně (vybavené el. troubou, varnou deskou a myčkou) dále dvou ložnic, koupelny, samostatné toalety a šatny. Vytápění zajišťuje plynový kotel umístěný v koupelně. Dům během roku projde celkovou rekonstrukcí, včetně společných prostor a fasád. K bytu dále náleží sklepní kóje v suterénu domu. Vedle domu se nachází hlídané parkoviště s možností pronájmu parkovacího místa (1.300,-Kč/měs.). Byt se nachází v samotném centru Dejvic pár kroků od stanice metra a tramvaje, v okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost(banky, restaurace, poliklinika, školy, školka, supermarket, městský úřad, pošta). 1,3km park Stromovka, 2,3km koupaliště Petynka.

Very nice bedrooms apartment with total floor area of 99 square meters, in Verdunská Street, near metro station Dejvická. The apartment is located in 2nd floor. Brick building with an elevator and its layout consists of hallway, living room, kitchen (equipped with el. oven, hob and dishwasher), two further bedrooms, bathroom, separate toilet and walk-in closet. Heating is provided by gas boiler located in the bathroom. The building is going to be completely refurbished in next six months. To the apartment further belongs a cellar in the basement of the building. Beside the house is guarded parking with the possibility of renting a parking lot for 1.300 CZK/monthly. The apartment is located in the center of Dejvice few steps from the metro line A - Dejvická and trams no. 18,8,26. All amenities ( such as banks, restaurants, medical center, elementary school, kindergarten, supermarket, town hall, post office). Stromovka Park in walking distance 1.3 km, 2.3 km to Petynka swimming pool.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442262
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha99
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.