Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 981 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Prodej velmi pěkného slunného bytu s lodžií o velikosti 1+1 (42m2) s lodžií, který se nachází na Palackého třídě v Králově Poli. Byt se nachází ve 4. patře bytového domu. V bytě jsou nová plastová okna, klimatizace, v pokoji parkety, v kuchyni PVC. V kuchyni je prostorná spížka. Součástí prodeje je také kuchyňská linka se spotřebiči (lednice s mrazákem, sporák, mikrovlnná trouba, pračka, jídelní stůl se židlemi). Topení WAV, ohřev vody karmou. Byt má samostatný vstup, který je pouze pro 3 sousedící byty. V přízemí domu je také sklep 8m2, výměra není zahrnuta do výměry bytu. V zadním traktu domu je uzavřený dvůr pouze pro obyvatele domu...

- pískoviště, atd. V domě je rozvod kabelové televize i Internetu. Byt je v družstevním vlastnictví (Družstvo vlastníků bytovéhodomu), převod do osobního vlastnictví se z důvodu příjmů plynoucích z pronájmu nebytových prostor v domě neplánuje. Velmi nízké náklady na bydlení: 1000,- Kč (nájem bytu, fond oprav, společná elektřina apod.) a 1200,- Kč zálohy na plyn, elektřinu pro 2 osoby.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4423
Dispozice1+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha42
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.