Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+kk • 55 m² bez realitkyPraha - Velká Chuchle

Praha - Velká ChuchleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem chaty adaptované na malý dům, 55 m2 na pozemku 308 m2

Chata je použitelná i k trvalému bydlení, pro 1-2 osoby, některé okolní chaty jsou také obydleny. Zavedena elektřina, kanalizace řešena jímkou, celoroční vodovod s pitnou vodou, elektrické podlahové vytápění, elektrický topný žebřík, krbová kamna (omezený provoz), zateplení polystyrenem 150 mm, přístavba zateplena minerální vlnou tl. 180 mm. Chata má tři podlaží. V suterénu (15 m2) se nachází skladovací prostory a prádelna. V přízemí (25 m2) je předsíň, schodiště do podkroví, obytná místnost, kuchyň a koupelna s wc. V podkroví (15 m2) se nachází ložnice. K dispozici je velká terasa a malý zastřešený balkon s výhledem na část Prahy, přístupný z podkroví. Několik parkovacích míst na oploceném pozemku, jedno parkovací místo přímo na zahradě. MHD 620 metrů od chaty. (Např. spojení do centra ve všední den ze zastávky Otěšínská s odjezdem např. v 8:25, doba cesty 25 minut na Smíchovské nádraží a 34 minut na Hlavní nádraží.)

Cena pronájmu 11500 + 2000 zálohy na služby, zúčtovatelné podle skutečné spotřeby vody a elektřiny. Nutno složit vratnou kauci při podpisu smlouvy 30000 Kč + nájemné a zálohu na služby na první měsíc. V ceně nájmu je zahrnuta 3 x ročně údržba zahrady. Hrabání listí, údržba stromů a keřů a údržba nezatravněných ploch. Sekání trávy a vyvážení jímky zajišťuje nájemník podle potřeby. (Vývoz jímky cca 1x za rok, při jedné osobě.)

Chata se nachází v uzavřeném areálu, ve kterém není dovoleno obtěžovat hlukem ostatní uživatele chat. Při stížnosti na porušení těchto pravidel odpojí správce elektřinu. Z těchto důvodů zde není možné pořádat bujaré oslavy, pouštět venku hudbu a podobně. Jedná se o klidné místo vhodné pro lidi spíše důchodového věku.

Případné zájemce prosím, aby při prvním kontaktování rovnou uvedli následující informace. Jestli by chatu využívali k rekreaci, nebo k bydlení. Kolik osob jakého věku by chatu užívalo a zda by na chatě pobývali se zvířaty.

V PŘÍPADĚ ZÁJMU PROSÍM KONTAKTOVAT NA EMAIL (NE PŘES KONTAKTNÍ FORMULÁŘ): jiri.chul@seznam.cz

O SLUŽBY REALITNÍCH KANCELÁŘÍ NEMÁM ZÁJEM!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442645
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 2. 2020
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
Plocha pozemku308
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.