Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+1 • 250 m² bez realitkyDubnická, Praha - Velká Chuchle

Dubnická, Praha - Velká ChuchleVybaveno
Měsíční nájemné35 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce1 Kč


Praha 5, Velká Chuchle – Pronajmeme samostatnou vilu 250m2 se zahradou 800 m2 (k bydlení/na kanceláře) v klidné vilové čtvrti s krásným výhledem na kopce a údolí Velké Chuchle. Dům se nachází téměř na konci slepé ulice u lesa, je tedy bez provozu. Obytná podlahová plocha domu je 200m2. Dolni patro nabízí hlavní vstup, garáž s průchodem do vstupní haly, technickou místnost a další místnost, která slouží jako prádelna (v případě zájmu lze využít toto patro na kancelář s vlastním vchodem) 50m2. V prvním patře se nachází obývací pokoj, který zaujímá většinu prvního patra s velkými okny s nádherným výhledem na kopce a údolí na jedné straně a na zahradní terasu a zahradu na straně druhé. V prvním patře je také kuchyň s kuchyňskou linkou, 1 koupelna a pracovna (ta může sloužit popř. jako ložnice). Ve třetím patře najdeme tři samostatné pokoje, 1 koupelnu, 1WC, 1 technickou místnost s novym plynovym kotlem a terasu. V domě jsou parkety a dlažba. Vilu lze pronajmout kompletně zařízenou nebo nezařízenou.Tato atraktivní lokalita je známá jako jedna z pražských nejvyhledávanějších rezidenčních čtvrtí, díky své klidné poloze v zeleni lesů na okraji přírodní rezervace, přítomností obchodů, pošty, restaurací, knihovny, základní školy a školky, fitness centra, dráhy pro kola a kolečkové brusle, rychlým spojením do centra městskou dopravou i autem (10 min), přítomností mezinárodních škol na Smíchově (7 min) a velkých obchodních center na Smíchově (7min) a Zličíně (10min) autem, bazénem na Barrandově (5 min), vzdáleností od letiště po pražském okruhu 15 min. Za domem se nachází lesy a louky, vhodné na sport a procházky, v zimě lze jít na běžky, pro děti sáňkařská dráha, možnost vodních sportů na Vltavě (1km). Vodní nádrž Slapy je vzdálena 30 min autem.

Vilu lze také pronajmout bez mansardy, tedy 150m2, cena 25.900Kč/měsíčně.

Vila je k dispozici pro pronájem od 20.8.2017

Prague 5, Velka Chuchle – We offer for rent a house 250m2 with a garden area of 800m2 (for living/offices) in a tranquil villa quarter having a beautiful view to valley and forested hills of Velka Chuchle. The house is situated almost at the end of a blind alley with no trafic. The living floor surface is 200m2. The ground floor includes the main entrance, a garage with the passage to the entrance hall, a technical room and a laundry room (this floor would be also possible to use as an office having a separate entrance)50m2 . First floor: A very spacious living room, covers major part of the level. Large windows allow a wonderfull view to hills and valley on one side, and give access the garden with terrace at the other side. A furnished kitchen, with domestic appliances, 1 bathroom, 1 studyroom (instead can be available as a bedroom). Second floor: includes 3 bedrooms, 1 bathroom, 1 WC, 1 technical room with a new heating burner and a terrace. The house has pavement and dance floor. The villa is available for rent as fully furnished or non-funished. This attractive locality is known as one of well-liked residence quartem of Prague thanks to its quiet position in green on the border of forest, natural reserve, presence of shops, a post office, restaurants, library, elementary and nursery school, fitness centre, bike and roller-skate line. It has a direct connection to the city centre by urban transport or by car (10 min), presence of international schools (7 min), shopping centre Smichov (7 min) and Zlicin (10 min), swimming pool Barrandov (5 min), airport distance using a high way is 15 min. Next to the house there are forest and meadows suitable for sport and walking, in winter available for cross-country ski and sledging for children, a possibility of water sports on river Vltava (1 km). A largest regional artificial lake is 30 minutes away.

It is possible to rent only 2 levels, 150 m2, without the last floor, price 25.900 Kč/mothly.

The villa is available for rent starting from 20.8.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442658
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.