Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 209 m² bez realitky1. máje, Vysoké Veselí - Vysoké Veselí, Královéhradecký kraj

1. máje, Vysoké Veselí - Vysoké Veselí, Královéhradecký krajVybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 041 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji třípodlažní dům v obci Vysoké Veselí 15 km jižně od okresního města Jičín. Objekt je vhodný k podnikatelské činnosti. Celý dům je podsklepený. Konstrukce domu je zděná, cihlová, skelet s masivní cihlovou vyzdívkou. Vystavěno v roce 1938. Objekt je napojen na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci. Elektrická přípojka je kabelová, v chodbě je rozvaděč s měřeními spotřeby - přízemí-provozovna, byt 1.np a byt 2.np. Plynovod je cca 1 m od domu, přípojka je možná V letech 2007-2013 prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí, byly provedeny tyto práce: opraven původní krov, výměna střešní krytiny za bonský šindel kompletní výměna klempířských prvků, oprava fasásy z náměstí a zateplení budovy. Kompletní výměna oken a dveří v přízemí, 1.n.p., bytového vchodu a schodištních oken. Kompletní rekonstrukce přízemní provozovny včetně interiéru, sanity a etážového topení. K domu náleží dvůr cca 80 m2.

Dispozice:

Přízemí - provozovna se vstupem z náměstí, v provozovně je vinotéka, malý restaurační provoz s cca 22 místy, sázková kancelář a herna se 3 přístroji IVT. Provozovna je funkční devět let a je kompletně vybavena na míru. Jednotlivé činnosti v provozovně jsou diversifikovány ve vztahu ke kupní síle a početnosti obyvatel lokality. Vybavení provozovny je v ceně nemovitosti nebo je možno smluvně oddělit. Stávající majitel je ochoten odprodat i firmu včetně smluv o spolupráci při provozu sázkové kanceláře a herních zařízení. Po celém domě je rozvod internetu a satelitní TV.

1.patro - byt 3 + 1 s obytnou plochou cca 85 m2 s balkonem do dvora. Vytápění bytu je elektrické přímotopy s alternativním vytápěním krbovými kamny na dřevo. Koupelna je přestavěná v roce 2009. Byt je v současné době smluvně pronajat a obýván. Venkovní přístup do bytů v 1. a 2. podlaží je samostatný z ulice 1.máje.

2.patro - byt 3+1 s obytnou plochou cca 60 m2 s balkonem do dvora. Byt opustil nájemník v 3/2016 a vzhledem k tomu, že byt je potřeba zmodernizovat, byli zájemci o pronájem odmítnuti a byt je v současné době prázdný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442786
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha209
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.