Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyVelkoosecká, Praha - Vinoř

Velkoosecká, Praha - VinořVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč


Nabízím k pronájmu vybavený byt 3+kk, 70 m2 + stání v podzemní garáži, v blízkosti nově budovaného rozsáhlého golfového areálu v prostoru Vinoř, Ctěnice, Kbely. Byt je v osobním vlastnictví v nové výstavbě v Praze 9 – Vinoři, v 1. patře domu s osmi byty, v přízemí kolárna - kočárkárna. Automatický plynový kotel pro vytápění bytu a teplou vodu, koupelna s vanou a pračkou, WC, komora, malý balkonek. Byt je vybaven nábytkem a úložnými skříněmi. Moderně vybavený kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči – indukční deska se 4-mi pozicemi, mikrovlnná trouba, elektrická trouba s horkovzdušnými funkcemi a grilem, myčka, velká lednice. Pošta, spořitelna, školy, obchody, les cca 5 minut chůze od domu. Dětské hřiště za domem. Spojení každých 15 min. MHD na metro Letňany asi 12 minut. Byt k nastěhování od 1.listopadu 2016.

V ceně nájmu je i poplatek za garáž, náklady na správu domu (odvoz odpadu, osvětlení společných prostor domu atd.) a spotřeba vody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442802
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.