Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 130 m² bez realitkyCírkvice - Církvice u Kutné Hory, Středočeský kraj

Církvice - Církvice u Kutné Hory, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu o dispozici 4+1, s vlastním oploceným pozemkem o rozloze 2939m2, se studnou, v obci Církvice, okr. Kutná Hora. Užitná plocha domu je cca 130m2. Interiér domu v přízemí nabízí: prostornou předsíň, 2x spíž, chodbu, obývací pokoj, menší kuchyň, 2x ložnice, koupelna a WC zvlášť. V horním patře se poté nachází velká prostorná ložnice, šatna a půda. Vytápění domu je řešeno pomocí plynovými WAW. IS zavedeno: obecní vodovod, kanalizace, plyn, elektřina. Okna jsou původní dřevěná, zánovní střešní krytina a fasáda. Dům je z části podsklepen. Na zahradě se nachází zděná garáž s dílnou a menší hospodářská budova s výběhem pro drůbež. S ohledem na velikost pozemku a příjezdové cestě je zde možné postavit i další dva rodinné domy. Na pozemku je větší množství vzrostlých plodících stromů, jako jsou jabloně, vlašský ořech, lískový ořech, hrušeň, třešeň, apod. Na pozemku se také nachází políčko na pěstování zeleniny. Dům je plně obyvatelný, avšak potřebuje opravit vnitřní omítky, WAW v ložnici, nutná výmalba, natření parapetů a oken samotných, a můžete bydlet. Dům se prodává částečně vybavený.

Dobré spojení 7km Čáslav, 8km Kutná Hora, 14km Kolín, 60km Praha. V obci je dobrá občanská vybavenost škola, školka, samoobsluha, hřiště, restaurace. Cena k jednání. RK prosím nevolat! Dotazy týkajícího se domu, prosím směřujte na e-mailovou adresu vitova.nikol@centrum.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443216
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.