Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyJerevanská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Jerevanská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena4 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 145 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný slunný byt 2+kk v Praze 10, ve Vršovicích, v blízkosti nákupního centra Eden, obchodů, restaurací, škol a veškeré občanské vybavenosti.

Byt je ve téměř nový (kolaudace v r. 2010), ve výborném stavu, v 6. nadzemním podlaží, má 56m2 se všemi okny orientovanými na jihozápad.

Velmi praktická dispozice: prostorný obývák s kuchyní, ložnice, stylová koupelna s vanou. Terasa 4m2 nabízí příjemné posezení u západu slunce a výhled na Vinohrady a Bohdalec.

Byt se prodává zařízen modernou kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči, obývací stěnou, knihovnou, prostornými vestavěnými skříněmi v chodbě, velkým botníkem a věšákem. Možnost přikoupit i další vybavení.

Byt má dřevěné podlahy, velká dřevěná okna, elektrické venkovní rolety a klimatizaci pro horké letní dny. K bytu patří sklep. V budově je nový výtah.

Pohodlné parkování na ulici.

Výborná dopravní dostupnost, zastávka tramvaje 6,7,17, 22,24 minutu od domu, zastávka autobusu 135, 136, 150 a 213 pět minut od domu, metro Želivského 5 minut autobusem. Lokalita nabízí hodně restaurací, sportovišť, včetně stadionu, pravidelné farmářské trhy, samozřejmostí je pošta, úřady, školy a školky.

I offer for sale a beautiful sunny apartment in Prague 10, Vršovice, in the proximity of Eden shopping mall, shops, restaurants, schools and all other facilities.

The apartment is almost new (finished in 2010), in very good shape, in 6th floor, woth the area of 56 m2 with all the windows oriented to south-west.

It has very practical disposition: spacy living room with the kitchen, bedroom, stylish bathroom with a bathtub. The 4m2 terrace offers fine dining at the sunset and nice views to Vinohrady and Bohdalec.

The apartment is furnished by a modern kitchen and quality appliances, living room furniture, spacy built-in wardrobe, big shoe cabinet and coat stand. There is a possibility to buy other furniture.

The apartment has wooden floors, big wooden windows, electric outside window blinds and air-conditioning for hot summer days. The apartment also has a storage space in the basement. The lift in the building is new. Comfortable parking on the street.

Conveniently located: stop of the tram 6, 7, 17 22 and 24 one minute from the building, stop of the bus 135, 136, 150 and 213 five minutes from the building, Ž Želivského underground five minutes ride.

The neighborhood offers plenty of restaurants, sports grounds (including a stadium), farmers markets, post office, school, pre-schools etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443251
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.