Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyZelený pruh, Praha - Braník

Zelený pruh, Praha - Braník
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


V atraktivní vilové lokalitě Zelený Pruh pronajmu nezařízený byt 3+kk (90 m2) v 2 NP (1. patro) rodinného domu.

V místě je kompletní občanská vybavenost, park Zelený Pruh přes ulici, dětské hřiště 50m. Výborná dopravní dostupnost, zastávka autobusu je přímo před domem, autobus jezdí každých 10 minut, office parky Budějovická (metro C), Brumlovka jsou vzdálené 5/6 minut autobusem.

Byt se skládá z předsíně, 3 samostatných pokojů, koupelny s vanou a WC. Vytápění bytu a ohřev vody je řešeno vlastním kombinovaným plynovým kotlem. Byt má vlastní elektroměr a plynoměr. Balkón je dostupný přes schodiště. V kuchyni je zcela nový indukční sporák s multifunkční troubou a zcela nová lednice kombinovaná s mrazákem.

Jednotlivá patra jsou propojena betonovým schodištěm s kamennými nášlapy. Dům nemá výtah. Dům má novou elektroinstalaci, novou střechu a je zateplen. Dům je osazen plastovými okny se žaluziemi a dřevěnými střešními okny VELUX.

Vedle domu je zastřešená otevřená garáž s dálkovým otevíračem vrat a 2 parkovací stání. Byt v 2NP má k dispozici 1 parkovací stání. Dále je hned u garáže k dispozici uzamykatelná kočárkárna.

Nájemníkům je v domě k dispozici zdarma vysokorychlostní internet (wifi), ve sklepě prádelna s 1x pračkou, a 1x sušičkou.

Součástí pozemku je 500m zahrada, která je nájemníkům plně k dispozici.

Dům má mříže v přízemí, bezpečnostní dveře, kamerový systém se záznamem, zabezpečovací systém napojený na pult centralizované ochrany. Každý byt lze zakódovat plus lze v každém bytě přivolat pomoc. Branka je vybavena čipovým ovládáním , v každém z bytů je videotelefon otevírající branku.

Nájemné 15500 Kč + 3000 Kč poplatky. Kauce 1,5 nájmu. Bez domácích zvířat. Zákaz kouření v bytech. Volné ihned.

Videoprohlídka: https://www.youtube.com/watch?v=dodgk0fQKHY&feature=youtu.be

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443273
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.