Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyKojetická, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Kojetická, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj
Cena1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


-REZERVACE- Nabízím k prodeji světlý byt 2+1 s lodžií s celkovou obytnou plochou 51,74 m² v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 6.patře panelového domu, v ulici Kojetická v Neratovicích. Byt sestává z kuchyně otevřené do obývacího pokoje, ložnice se vstupem do lodžie, chodby, koupelny a samostatné toalety (jádro zděné). Výhled z bytu je situován do zeleně směr Kojetice (jihovýchod). Podlaha v ložnici a chodbě PVC (nová), obývací pokoj s kuchyní plovoucí podlaha, koupelna, záchod a lodžie dlažba. V ložnici je odhlučněná zeď se sousedním bytem. Na oknech v kuchyni a obývacím pokoji žaluzie a sítě proti hmyzu. K bytu dále náleží zděná sklepní kóje v suterénu domu, cca 1,5m².

Celý dům prošel loni kompletní rekonstrukcí, nová střecha, zatepleni a fasáda, výtahy, stoupačky a odpady. Je postaven na okraji města s velmi dobrou dostupností. Za domem je velké parkoviště, v blízkém okolí dětské hřiště, škola, školka, poliklinika, supermarkety, autobusová zastávka směr Praha (cca. 30 minut jízdy busem).

Poplatky na jednu osobu činí cca 3300 Kč (fond oprav, záloha na vodu, záloha na vytápění), každá další osoba cca 500 Kč

K bytu je možno v případě zájmu dodatečně dokoupit řadovou garáž v garážovém objektu u křižovatek ulic Kojetická x Na Výslunní (2 minuty chůze od domu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443503
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.