Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Svitákova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu krásný byt s garáží v novostavbě v rámci projektu Britská čtvrť pouhých 50 m od metra Stodůlky. Byt s plochou 52,5 m2 + balkon 3,8 m2 je dispozičně řešen jako 2kk. Byt je vybavený novou kuchyňskou linkou s myčkou viz vizualizace, v koupelně bude nová pračka. V bytě jsou bezpečnostní a protipožární dveře nejvyšší kvality. Celý objekt je hlídán bezpečnostní agenturou. V docházkové vzdálenosti cca 300 m najdete čtyři restaurace / bistra, prodejnu Billa, kadeřnictví, vinotéku, drogerii a centrálu KB, Vodafone, Siemens aj, školka 500 m. Cesta na Můstek trvá metrem 18 min, na letišti jste autem za 14 min.

Cena měsíčního nájmu vč. garáže 13.000 CZK + poplatky cca 2.500 CZK. Podmínkou je roční smlouva a vratná záloha ve výši dvou nájmů. Byt bude k dispozici od 20.11.2016, budete první nájemce.

We offer a very nice flat with parking place in a new building only 50 m from metro station Stodůlky. The area of the flat is 52,5m2 + terrace 3,8 m2. The flat is equipped with new kitchen (incl. dishwasher) and washing maschine in the bathroom. There is great security and fireproof door of the highest quality in the flat. The object is guarded by a security agency. You find four restaurants / bistros, grocery Billa, hairdresser, wine shop and headquarters of Komercni Bank, Vodafone, Siemens and others in walking distance 300 metres and the kindergarten in 500 m. You can reach centrum of the city (Mustek station) in 18 minutes by metro, and the way to Prague Airport takes 14 minutes by car.

The rent including parking place is 13 000 CZK + aprox 2500 CZK fees. Minimum one year contract is required. The flat will be available from 20/11/2016. You will be the first tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443665
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.