Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 1+kk • 28 m² bez realitkyDukelských hrdinů, Praha - Holešovice

Dukelských hrdinů, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč


Světlá, klidná, útulně a reprezentativně zařízená kancelář v srdci Prahy 7, u tram stanice na Strossmayerově nám. (směrem do centra).Tuto kancelář nabízím ke sdílení s provozem cestovního poradce, který ji využívá ve večerních hodinách a o sobotách a nedělích. Možnost samostatného používání kanceláře: Po-Pá 9:00-17:00 hodin. Dále možná dohoda i mimo tyto hodiny.

Kancelář je na patře s dalšími čtyřmi kancelářemi. Společná kuchyňka, 2 WC s umyvadly pro 5 kanceláří. Velmi klidné prostředí. Musí být dodržováno.

Cena je udaná za pronájem místnosti 28m2 včetně vybavení (1 pracovní stůl, 1klientský stůl, malý koutek s kávovarem, ledničkou a nádobím na kávu, čaj, drobné pohoštění), pojištění kanceláře a internetového připojení. Žádné měsíční poplatky navíc. V kanceláři mohou pracovat 2 osoby. Dostatečné úložné prostory se zámkem pro archivaci. Možnost vylepení vlastního loga v místnosti, na dveře do kanceláře i u vchodu.

Velmi dobrá poloha!!! Více při osobní prohlídce...

Bright, cozy, quiet and representative furnished office in the heart of Prague 7 at the tram station: Strossmayerovo Nam. This office is offered as sharing rent with a travel consultant who needs office in the evening hours and Saturdays and Sundays. Free office hours: Mon-Fri 9: 00-17: 00 hours. Furthermore, there is possible agreement outside these hours.

The office is on the 1st floor with four other offices. All are sharing kitchen, two toilets with lavatories for five offices. Quiet environment should be maintained.

The price is declared, including rent a room 28 square meters, including equipment (one desk, one client´s table, corner with coffee maker, refrigerator and cooking utensils for coffee, tea, little meals), office insurance and the Internet access. No extra monthly fees. In the office can operate two people, and you can find enough storage space with a lock for archiving. There is a possibility to get your own logo in the office on the wall, at the office door and at the entrance door.

Very good location !!! More information in person...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443733
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha28
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.