Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyKe Smíchovu, Praha - Slivenec

Ke Smíchovu, Praha - SlivenecČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu garsonku, 30 m2 v klidné oblasti Prahy 5, Slivenci nedaleko chuchelského háje. Zastávka autobusu je přes ulici, k dispozici je vlastní parkovací stání na pozemku a zahradní domek na uložení kola apod. Jedná se o novostavbu, byt je vybaven kuchyňskou linkou, k dispozici je lednice. Přístup do domu a bytu je po samostatném venkovním schodišti. V přízemí je zázemí lesní školky a obchod s nebalenými potravinami. Pokud pracujete převážně z domova, mohou vás aktivity školky přes den rušit. Nehledáme za každou cenu kohokoliv do tohoto bytu. Pokud vám z nějakého důvodu nepřirostli k srdci děti, ekologie, používání kompostu a podobné věci, hledejte prosím dál a neodpovídejte na tento inzerát. Byt je k dispozici od května. Adresa: Ke Smíchovu 112/80, Praha 5 - Slivenec.

We offer apartment for rent, 30m2 in quiet location on the outskirts of Prague 5 - Slivenec. Place is close to grove "Chuchelský háj". Bus stop is across the street. We offer parking place, garden house to place bicycle etc. It is new building very well insulated, apartment is equipped with kitchen and fridge. Flat is situated in 1st floor and is accessible by outdoor staircase. Ground floor is occupied by forest school kids and zero waste/package free shop. If you work mostly on home office, kids activities during the day might be disturbing. If kids, ecology and composting organic wast is not your cup of tea, please look elsewhere for suitable accomodation. Flat is ready to use at the beginning of May. Address: Ke Smíchovu 112/80, Prague 5 - Slivenec

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443774
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.