Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaVybaveno
Cena4 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+kk o podlahové ploše 53 m2 ve 4. NP nového bytového domu z r. 2004 v ulici Hnězdenská v Troji, lodžie 4,9 m2, výhled do zeleně, jižní strana, široké garážové stání v 1. PP a zděná sklepní kóje v 1. NP domu.

Byt má předsíň, po jejíž celé délce je velká vestavěná skříň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na lodžii. Je tu kompletně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická trouba, lednice, mrazák, myčka, mikrovlnná trouba, digestoř). Obývací pokoj je vybaven dřevěným nábytkem vyrobeným na míru, sedací soupravou a TV. Ložnice má vestavěnou skříň. Koupelna s vanou, toaletou, bidetem a pračkou.

V domě je několik poskytovatelů kabelové TV a internetu, centrálně organizovaný úklid společných prostor, čipový systém kombinovaný s kamerovým systémem, 24h ostraha. Nízké náklady na bydlení.

Dům se nachází v zabydlené a stabilizované městské části Troja. Jedná se o klidnou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností (Obchodní Centrum Krakov, Poliklinika Mazurská, mateřské školky a školy) a velmi dobrou dostupností do centra. V okolí spousta zeleně (Botanická zahrada, nedaleko ZOO), široké možnosti sportovního vyžití (plavecký bazén Šutka, cyklostezka u Vltavy, fitness). Na metro Kobylisy se dostanete autobusem za 8 minut, zastávka je hned vedle domu.

RK prosím nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443792
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.