Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 49 m² bez realitkyKe Smíchovu, Praha - Slivenec

Ke Smíchovu, Praha - SlivenecČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 3+kk, 49 m2 v klidné oblasti Prahy 5, Slivenci nedaleko chuchelského háje. Zastávka autobusu je přes ulici. Jedná se o novostavbu, byt je vybaven kuchyňskou linkou, pračkou, ledničkou, indukční deskou a pečící troubou. Byt je k připraven k pronájmu dle dohody.

V 1NP má zázemí lesní školka a bezobalový obchod. V bytě a celém areálu se nekouří. Pokud pracujete z domova, může být přes den školka rušívá. Střecha je zelená a klima v bytě je příznivější při větších teplotách než ve stavbě s klasickou střechou.

Hledáme někoho kdo zapadne do místa, kde jsou každý den slyšet děti, kde řešime trochu víc ekologii alespoň pravidelným používáním kompostu a snažíme se o minimalizaci odpadu. Pokud vám to není blízké držíme palce v dalším hledání vhodného pronájmu.

Přístup do bytu je po venkovním schodišti z pororoštu, není proto vhodný pro domácí mazlíčky. Adresa: Ke Smíchovu 112/80, Praha 5, Slivenec

We offer apartment for rent, 49 m2 in quiet location on the outskirts of Prague 5 - Slivenec. Place is close to grove "Chuchelský háj". Bus stop is across the street. We offer parking place, garden house to place bicycle etc. It is new building, apartment is equipped with kitchen, washing machine, fridge, oven and is ready to use at the beginning of November. In first floor is situated zero waste shop and kids club thus we are looking for people who do not smoke and do not mind children. Kids might be noisy during the day. Therefore if you work from home it can be from time to time disturbing. Address: Ke Smíchovu 112/80, Prague 5, Slivenec

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443805
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 4. 2019
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.