Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyPavla Beneše, Praha - Letňany

Pavla Beneše, Praha - LetňanyČástečně vybaveno • Parkování • Balkón 40 m²
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Slunný byt 1+kk 36m2 ve třetím patře novostavby pětipatrového bytového domu se 4m2 zasklenou lodžií, nacházející se v klidné lokalitě v Praze 9 nedaleko lesoparku Kbely. Zastávka autobusu je vzdálena 100 m, stanice metra Letńany je cca 5 min jízdy. OC Letňany 1 km. Orientace bytu na západ. Nová prostorná kuchyň je vybavena el. spotřebiči (varná deska, trouba, mikrovlnka, myčka, kombinovaná lednice), v předsíni je velká vestavná skříň, komora (2x1m) je samostatně na chodbě. Záchod s koupelnou je vybavený pračkou. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi. K dispozici je společná kočárkárna v přízemí. Spotřebované energie a voda jsou účtovány podle skutečné spotřeby na základě odečtu měřidel. K nastěhování ihned. Pouze nekuřák.

Sunny apartment 1 + kk 36m2 on the third floor of a new five-storey apartment building with 4m2 glazed loggia, located in a quiet location in Prague 9, near Kbely forest park. The bus stop is 100 m away, Letnany Metro Station is about 5 min drive away. OC Letňany 1 km. Orientation of the apartment to the west. The new spacious kitchen is equipped with el. appliances (hob, oven, microwave, dishwasher, combined refrigerator), in the hall there is a large built-in wardrobe, chamber (2x1m) is separately in the corridor. Toilet with bathroom is equipped with a washing machine. The apartment is equipped with security door. There is a common carriage on the ground floor. Consumed energy and water are charged based on actual consumption based on meter readings. To move in immediately. Non smokers only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443917
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 40 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.