Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 1+1 • 14 m² bez realitkyMezníkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Mezníkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné4 500 Kč


Pronájem kancelářského prostoru v přízemí cihlového domu v Brně Žabovřeskách. Kancelář je zrekonstruovaná, prosvětlená, okno směřuje do zahrady. Součástí pronájmu je wc, koupelna, kuchyňka, možnost připojení k internetu za sdílený poplatek s dalšími dvěmi kancelářemi. Lokalita je klidná, MHD minutu chůze od domu, do centra 7 minut tramvají. V okolí je široký výběr restaurací a obchodů. Kontaktujte majitele prosím telefonicky či sms zprávou. Děkujeme.

We offer an office for rent in a private brick house in Brno Žabovřesky. The office is reconstructed, bright, the window leads to the garden. A part of the area is tiolet, bathroom and kitchen. There is possibility to join internet for the shared price with two other offices. The location is calm, public transport (tram stop) is 1 minute from the house, it takes 7 minutes to get to the city centre by tram. There is a wide range of restaurants and shops nearby. Contact the owner preferentially by phone or sms. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444074
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha14
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.