Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyKeřová, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Keřová, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 866 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Heleďte, vlastně si mě nekupujte!!! Co na tom, že ležím blízko lesa v nádherné a klidné lokalitě?! Co na tom, že nejsem nijak náročný na provoz? Pravda, ještě mi nestačili ušít slušivý a naprosto zbytečný kabátek z energetického štítku a tak jsem automaticky shozen do třídy G. To se ale změní. Topím si sám, i vodu ohřeji, jak sám potřebuji. Mí první a vlastně jediní majitelé (kontakt na ně níže) si mě nemohli vynachválit. Sloužil jsem jim věrně a bez problémů 14 let. Už za 6 let mi bude vystaven nový status. Nyní družstevní se změní na osobní vlastnictví. Mí současní majitele mě bezezbytku vyplatili a vyrvali tak ze spárů, sice solidní, ale stále jen stavební společnosti.

Možná by někdo mohl namítat, že jsem moc nevyrostl. Mých 51 m2 je ale dispozičně účelně a líbivě poskládáno. Dobré je se o tom osobně přesvědčit. No a co se nevejde přímo do mě, ač disponuji mnoha úložnými prostory, kterým vévodí vnitřní komora a nová vestavná šatní skříň, může se dát do přilehlých, zamykatelných, společných prostor.

Když už jsem byl u těch novinek, tak mě loni postihla výměna vodovodních baterií, umyvadla, skříněk v koupelně a letos mě natřeli na bílo.

Pokud se dívám na stejně velké, ale mladší kolegy, je částka, za kterou mě nový majitel získá doslova směšná. Na pomyslném krku mi visí cedulka s částkou 2,3 mil. Kč. I tak nejsem pro každého! Ten, který mě chce vlastnit, nesmí mít žádnou jinou nemovitost, nebo musí dát čestné prohlášení, že do roka mít nebude. Také mě dle stanov nelze pronajímat třetí straně.

Pro názornost přikládám i pár fotek

Petr Jakoubek

603202027

petr.jakoubek@seznam.cz

REALITKY, PROSÍM NEKONTAKTUJTE MĚ!!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444139
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.