Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Lublaňská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné18 000 Kč


Pronajmu ihned byt 4+1 v prvním poschodí cihlového domu. Celková plocha bytu je 120 m. čt. Dům se nachází v hezké lokalitě v Lublaňské ulici v blízkosti metra I.P.Pavlova. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, ledničkou a pračkou. Koupelna vybavena vanou. WC je zvlášť. Pokoje jsou neprůchozí a částečně zařízené. Byt je vhodný maximálně pro 4 osoby. Pronájem za byt je 18 000 Kč včetně poplatků. Vratná kauce je jednoměsíční nájemné, t.j. 18 000 Kč. K nastěhování ihned.

Flat 4+1, 120m for long-term rent. The flat is situated in the first floor of the brick house. The house is in the calm location close to the metro station I.P.Pavlova. The flat is furnished with kitchen unit, refrigerator and washing-machine. There is a tube in the bathroom. WC is separately. There are 3 separate rooms with common living room in the flat. All the rooms are partly furnished. The flat is suitable for 4 persons as maximum. The rent is 18000 Kc incl. utilities. The caution is 18000 Kc. The flat is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu44418
Dispozice4+1
Podlaží1
Plocha120
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.