Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyRýmařovská, Praha - Letňany

Rezervováno
Rýmařovská, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný, v roce 2012 kompletně zrekonstruovaný byt 3+1 s balkonem a sklepem o celkovém výměře 77 m2 v ulici Rýmařovská 433/19, Praha 9 - Letňany. Byt se nachází v nově opraveném a zatepleném panelovém domě v 7. patře s výtahem. Sestává se ze 3 pokojů a samostatné kuchyně, chodby, komory (nebo šatny) – všude plovoucí podlaha, dále koupelna s vanou a WC. Okna jsou plastová s orientací na jih a sever. Byt je vybaven: kuchyňskou linkou, lednicí, sporákem, pračkou, myčkou, kuchyňským stolem, internetem, vestavěnou skříní.

Dům se nachází v těsné blízkosti autobusové zastávky Tupolevova, na metro Letňany jsou to 4 minuty autobusem, výborná dostupnost do centra. Hned naproti bytu je Penny market. Kousek od bytu se nachází nákupní centrum OC Letňany, wellness centrum, aquapark, několik supermarketů, veškerá občanská vybavenost (lékarna, mateřská školka, základní škola, gymnázium, park, obchody, pošta), ICE aréna, fitness, dětská hřiště a další. Parkování v těsné blízkosti domu.

K nastěhování od 15.12.2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444289
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.