Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyStarochodovská, Praha - Chodov

Starochodovská, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronajmu nadstandardně zařízený mezonetový byt o velikosti 3+kk s lodžií (90m2). Objekt je umístěn v klidné lokalitě starého Chodova, v ul. Starochodovská, Praha 11, ve vilové zástavbě. Ve vzdálenosti 100m se nachází park. Jedná se o klidné bydlení v dosahu veškeré infrastruktury včetně zastávek MHD (metro Chodov a Opatov cca 5min chůze). Tento byt je ve 4.patře bytového domu. K bytu patří garážové parkovací stání v objektu. Byt má 2 koupelny. Na podlaze jsou plovoucí podlahy a dlažba. Vytápění bytu zajišťuje centrální vytápění.

Rent a duplex flat, 3+kk with balcony (90m2), furnished above the standard. The building is located in a quiet area of old Chodov, in Starochodovská street, Prague 11, in a residential area. The park is located 100m. It is a quiet living within the reach of all infrastructure including public transport stops (underground Chodov and Opatov stations are within 5min walk). This flat is located on the last 4th and 5th floors of a residential building. Parking space is available in the building. The apartment has 2 bathrooms. Heating of the apartment is provided by central heating system.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444353
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.