Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyVladycká, Praha - Hostivař

Vladycká, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 2+kk o výměře 44 m čtverečních (+ 6 m balkon) se nachází ve 3. NP cihlového pětipodlažního domu z roku 2008, byt má dřevěná eurookna. Přístup do bytu je bezbariérový - výtah. Byt má praktickou dispozici: vstup bezpečnostními dveřmi, v předsíni je umístěna velká vestavná skříň a rovněž komora o výměře 1 m čtvereční. Z předsíně se vstupuje do koupelny s WC a vanou (zde je také přípojka na pračku) a dále do dvou pokojů - ložnice (12 m) a obývacího pokoje s kuchyňským koutem (20 m), něj je vstup na balkon. Výška stropů v bytě činí 268 cm. Okna bytu jsou situována na východ do klidného vnitrobloku se soukromými zahrádkami - krásný výhled. Bytová jednotka má prostorný balkon, kam je možné bez problémů umístit stolek a více židlí. Kuchyně se spotřebiči, vestavná skříň a regály v komoře zůstávají součástí bytu.

V místě kompletní občanská vybavenost - prodejna potravin Lidl v sousedství, OC Hostivař, školy, školky a dětská hřiště, v pěším dosahu je Hostivařská přehrada s lesoparkem. Vynikající dopravní dostupnost do centra Prahy: tram 22, 26 a autobusy na metro A.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444469
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.