Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 71 m² bez realitkyČihákova, Praha - Libeň

Rezervováno
Čihákova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena5 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám krásný slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví s obytnou plochou 71m2 se dvěma balkony a sklepem v Praze 9 Vysočanech. Celková plocha včetně balkonů a sklepa je 81m2. Byt se nachází v těsné blízkosti parku Podvinní. Všechna občanská vybavenost je v pěší vzdálenosti, stanice metra Českomoravská 2 min. V blízkém okolí jsou i 2 školy a 2 sportovní areály (Sparta Praha a TJ Praga Praha) s velkým množstvím sportovních aktivit pro děti i dospělé.

Dům ve kterém se byt nachází je po kompletní rekonstrukci včetně zateplení fasády. V domě je nový výtah, k dispozici je i kočárkárna. V domě je kabelová televize a internet od UPC.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2008. Všechny rozvody byly při rekonstrukci také vyměněny – voda, plyn, elektro i datová síť. V bytě je obývací pokoj s plovoucí podlahou ze kterého se vchází do kuchyně. V kuchyni je kuchyňská linka vyráběná na míru s vestavěnými spotřebiči – myčkou, varnou deskou, mikrovlnnou i horkovzdušnou troubou. Ke kuchyni přiléhá spíž. V koupelně je sprchový kout i vana a je zde i dost místa na pračku. Toaleta je zvlášť. V bytě jsou dále 2 neprůchozí ložnice . V chodbě, která všechny tyto místnosti spojuje jsou 2 velké vestavěné skříně. Vstupní dveře jsou bezpečnostní od firmy NEXT s vícebodovým zamykáním. Byt má 2 balkony a patří k němu prostorný sklep. Plánek bytu uvedený ve fotogalerii je pouze orientační a ukazuje jak je byt dispozičně uspořádán.

Provozní náklady na byt jsou velmi nízké, SVJ je bez dluhů. V bytě se nám krásně bydlí a prodáváme ho neradi, ale s rostoucím počtem členů naší domácnosti už nám začíná být bohužel malý.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444473
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.