Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNa Císařce, Praha - Smíchov

Na Císařce, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 890 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NADSTANDARDNÍ BYT 2kk 50 m2 s TERASOU A ZAHRADOU 100 m2 - PRAHA 5 - SMÍCHOV, NA CÍSAŘCE

Krásný byt 2+kk (50 m2) s terasou a zahradou (100 m2) v přízemí (1.NP) rezidenčního komplexu Císařka I. Novostavba z roku 2007 je situována v klidné a žádané lokalitě na rozhraní Prahy 5 - Smíchov a Prahy 6 - Břevnov, nedaleko parku Ladronka. Jedná se o uzavřený rezidenční komplex s ostrahou (24/7) a kamerovým systémem. V areálu je dětské hřiště a veškerá občanská vybavenost se nachází v blízkém okolí (tenisové kurty a bruslařská dráha na Ladronce, golfové hřiště, školy, školky, nákupní centrum s multikinem Nový Smíchov). Výborná dopravní dostupnost - v pěší vzdálenosti autobusové zastávky (spojení na metro B Anděl cca 7 minut, na metro A Nemocnice Motol cca 6 minut, letiště 15 min.). Možnost parkování před domem.

Moderní byt je dispozičně řešen jako 2+kk, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (26 m2), ložnice (13,5 m2), koupelna s vanou a WC (5 m2), vstupní chodba s vestavěnou skříní a prostornou komorou k uskladnění věcí (5,5 m2). V bytě jsou kvalitní plovoucí podlahy, bezpečnostní dveře,vnitřní žaluzie, internet UPC, bezbariérový přístup. Okna obývacího pokoje a ložnice jsou situována do zahrady s výhledem do zeleně. Z obývacího pokoje je vstup francouzským oknem na krásnou zahradu s terasou (100 m2), která díky své orientaci do zeleně zajišťuje naprostý klid a soukromí.

Byt je v osobním vlastnictví, nákup je možné financovat hypotékou.

ZÁKLADNÍ ÚDAJE:

• Prodej bytu v rezidenčním komplexu Císařka I, ulice Na Císařce.

• Byt 2+kk (50 m2) s terasou a zahradou (100 m2).

• K nastěhování dle dohody.

• Cena 4.690.000,- Kč

Nice two-room apartment (50 m2) with terrace and garden (100 m2) on the ground floor of a recently built private residential complex Cisarka I with 24/7 security including camera system. Desired location on boarders of Prague 6 Brevnov and Prague 5 Smichov. Quiet neighborhood near natural reserve Skalka, park Ladronka and Petrin with possibility of many free-time activities (tennis courts, in-line track, golf course and more). Good access to city centre by public transportation (7 minutes to metro line B station "Andel" or 6 minutes to metro line A station Nemocnice Motol), 15 minutes to the airport.

Apartment consists of spacious living room (26 m2) with fully equipped kitchen and dining area. Bedroom (13,5 m2), bathroom with bathtub and toilet (5 m2). Entry hall with wardrobe and spacious warehouse for storage of stuff (5,5 m2). French window in living room leading to beautiful terrace and garden (100 m2) equipped with garden furniture and grill, great place for relaxation with beautiful view to woods.

The apartment is in private ownership, the purchase can be financed by mortgage.

BASIC INFORMATION:

• Apartment for sale in Residential complex Cisarka I, Prague 5 - Smíchov, street Na Císařce.

• Two-room apartment (50 m2) with terrace and garden (100 m2).

• Available according to agreement

• Price 4.690.000,- CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444475
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.