Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 225 m² bez realitkyBeroun - Beroun, Středočeský kraj

Beroun - Beroun, Středočeský krajVybaveno
Cena7 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím plně zařízený rodinný dům s prostornou zahradou v klidné obci Kotopeky v těsném sousedství Hořovic. Dům je prodáván plně zařízený (s veškerým zařízením na fotkách). K nastěhování ihned.

Celková úžitná plocha domu je 225 m2. Velikost a dispozice domu umožňují i dvougenerační bydlení. V domě naleznete:

• Přízemí: vstupní hala s vestavěnou skříní a schody do patra (8 m2), obývací pokoj s jídelnou a kuchyní (48,6 m2), koupelna (6,8 m2), ložnice (9,5 m2), prádelna (5,6 m2) a šatna (6 m2). V přízemí je rovněž oddělená pracovna (23 m2) s vlastní koupelnou (3 m2).

• Patro: ložnice (36,3 m2), pracovní prostor (9 m2), koupelna (4,4 m2), otevřený prostor (22 m2) umožňující různé využití (dětský pokoj, druhý obývací pokoj s kuchyňským koutem, atd.) a půdu (43 m2) pro uskladnění věcí nebo vytvoření další obytné místnosti.

Dům je vytápěn vlastním kotlem na uhlí nebo dřevo. Kotelna nabízí dostatek prostoru pro uskladnění paliva na celou sezónu. V obci bude budováno centrální vytápění na biomasu (stavební řízení zahájeno), tzn. je zde možnost přejít na tento zdroj vytápění.

Parkování je možné ve dvoře (prostor pro 3 auta) nebo v prostorné (1 auto) samostatně stojící garáži s dílnou.

Dům stojí na pozemku o celkové výměře 1273 m2. K domu tak přiléhá prostorná zahrada s venkovním posezením přímo u domu (vstup z obývacího pokoje) a větší zahradní domek se zastřešeným venkovním prostorem např. pro uskladnění dřeva. Před zahradním domkem je připraven prostor pro venkovní bazén (aktuálně využíván pro bazén o průměru 5,5 m). Zahrada je od sousedních odstíněna již vzrostlými živými ploty, proto poskytuje plné soukromí. Na zahradě je rovněž několik vzrostlých stromů, které nabízí v teplých dnech příjemný stín.

Poloha obce: Hořovice – veškerá občanská vybavenost = 3 km, Praha (Zličín) = 38 km, Plzeň = 42 km

Dopravní spojení: Pravidelné autobusové spojení s okolními většími obcemi a městy (Hořovice - 5 min, Zdice - 18 min, Beroun - 37 min) a z nich je dobré autobusové i vlakové spojení na větší města (Praha, Plzeň).

V okolí: Krásná příroda a řada míst pro pěší i cykloturistiku, např. Brdy - 5 km, Křivoklátsko - 10 km, hrady a zámky (Žebrák, Točník, Hořovický zámek, Zbiroh, ...). Široké vyžití i pro milovníky koní (spousta rančů v okolí).

Ukazatel energetické náročnosti: G* (není vypracován - po vypracování PENB bude údaj aktualizován).

Náklady na bydlení:

elektřina: 1200 Kč / měsíc,

vodné a stočné: 160 Kč / měsíc,

likvidace odpadních vod: 200 Kč / měsíc,

svoz odpadu: 700 Kč / rok,

vytápění: 20 000 Kč / rok.

V případě zájmu volejte nejlépe po 16.00 hod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444563
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha225
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.