Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 77 m² bez realitkyPožární, Mukařov - Mukařov u Říčan, Středočeský kraj

Požární, Mukařov - Mukařov u Říčan, Středočeský kraj
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům o zastavěné ploše 77m2 a zahradou o výměře 730m2, celková plocha pozemku 807m2. Dům je situován na velmi pěkném místě v klidné části obce Mukařov ve staré zástavbě. Jedná se o stavbu o třech podlažích. Ve sníženém přízemí se nachází garáž pro jedno vozidlo, technická místnost (kotelna), prádelna, uhelna a sklad. V 1.NP se nachází veranda, kuchyň, sociální zažízení a velký obývací pokoj s balkónem. Ve 2.NP se nachází koupelna se sociálním zařízením a tři ložnice, jedna s balkónem. V domě je ústřední topení, které bylo řešeno kotlem na tuhá paliva. Jako zdroj vody slouží vlastní studna na pozemku, přípojka do obecního vodovodu je na hranici pozemku. Kanalizace je svedena do vlastního septiku, přípojka do obecní kanalizace je též na hraně pozemku. Elektřina 230/400V. Dům je vhodný ke kompletní rekonstrukci. Energetická náročnost budovy zatím nebyla stanovena.

V případě zájmu prosím o kontakt na tel.: 603 836 134 nebo 603 251 350 po 16. hodině. Nemám zájem o prodej přes realitní kancelář!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444576
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha77
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.