Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 235 m² bez realitkyNenačovice - Nenačovice, Středočeský kraj

Nenačovice - Nenačovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme RD s téměř dokončenou nástavbou na slunném pozemku na mírném jižním svahu o výměře 3000 m2 v překrásné krajině přírodního parku Povodí Kačáku.

Stávající dispozice domu: v 1.PP – prádelna, kotelna, chodba, sklad uhlí, 2x technická místnost, v 1.NP – byt 2+1 s příslušenstvím. 2.NP – rozestavěný byt o budoucí velikosti 4+1 (ve fázi stavby, včetně rozvodů).

Rodinný dům má vnitřní rozvody elektrického proudu, vody a kanalizace, přípojka zemního plynu je na hranici pozemku. Vlastní studna a jímka. Vytápění je ústřední, kotlem na tuhá paliva. Na pozemku je dále umístěna zděná vedlejší užitková stavba s dílnou a letní kuchyní, do níž je zaveden elektrický proud i voda.

Je možné dokončit stávající projekt, k němuž je vydáno platné stavební povolení, nebo realizovat rekonstrukci formou změny stavby před dokončením (k dispozici vyhotovená architektonická studie), případně zdemolovat a vybudovat novou stavbu.

K nájezdu na dálnici D5 v obci Loděnice dojedete za 5 minut, odkud se do Prahy či do Berouna dostanete za 10 minut.

Prosíme RK, aby nás nekontaktovaly. Při opravdu rychlém jednání je možná sleva, nemovitost není zatížena žádným břemenem ani hypotékou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444605
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha235
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.