Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyBardějovská, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj

Rezervováno
Bardějovská, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 757 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v nejvyšším a okrajovém patře zatepleného panelového domu v ulici Bardějovská, Česká Lípa. Družstevní vlastnictví s možností převodu do OV - byla podána žádost (ale nevyplatí se to, družstvo nemovitost spravuje dobře). Úžasný, panoramatický výhled na Českou Lípu, žádná králíkárna.

Když jsem byt nabýval, bylo pro mě požadavkem mít byt bez toho, aby mi někdo dupal nad hlavou a nebo jsem s ním sdílel boční stěnu - byt má prakticky jediného souseda, a to dole. Naproti na patře bydlí senzační rodina. V domě jen seriozní obyvatelé, i okolí je považováno za nejlepší z České Lípy. Byt je umístěn 150m chůze od obchodního domu a 400m od nemocnice. Parkoviště přímo naproti vchodu, volná místa nikdy nebývají problém.

Byt je dispozice 2+kk s kompletní rekonstrukcí bytového jádra (zděné jádro) - nová koupelna s velkým vestavěným sprchovým koutem 120cm x 90 cm, závěsné WC, umyvadlo, ve sprchovém koutě kvalitní termostatická hlavice. V obou místnostech nové plovoucí podlahy, renovované litinové radiátory, po rekonstrukci elektrických rozvodů, plastová okna. V obytných místnostech a koupelně nové štuky s bílou výmalbou. Dům v roce 2015-2016 prošel komplet revitalizací. Měsíční náklady na bydlení jsou cca 2.480,- Kč vč. vody a topení.

K bytu náleží sklepní kóje cca 2m2. V bytě mohu nechat obývací stěnu z dekor buk. Do bytu zaveden internetový kabel/TV od RIO Media - TV a net bez nutnosti dalšího vrtání do zdí. Kuchyňská linka na míru. Sporák elektrický. V chodbě velká skříň 2,2m vysoká.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444626
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.