Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 17 m² bez realitkyVlkova, Praha - Žižkov

Vlkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné11 150 Kč


Pronájem uzavřené kanceláře, která je součástí coworkingu Pracovna (www.pracovna.cz). Místo, kde vás bude bavit pracovat, se zázemím sdílené kanceláře a kavárny. V srdci Žižkova, kousek od Hlavního nádraží a Náměstí Jiřího z Poděbrad.

Něco málo tvrdých dat:

Velikost kanceláře 17 m2, součástí jsou židle a stoly, které je možné variabilně uspořádat. K dispozici wifi připojení 250Mb/25Mb. Kapacita záleží na vás, i v 8 lidech se vám bude pohodlně pracovat.

Cena: 11 150,- Kč/měsíc (včetně DPH)

K dispozici od 7. 11. 2016, prohlídku s vámi rádi domluvíme již nyní. Pište na info@pracovna.cz.

Potřebujete-li pro svou práci pravidelně nebo čas od času více prostoru, rádi vám pronajmeme za zvýhodněnou cenu školící místnost nebo místo ve sdílené kanceláři.

Co je Pracovna a kdo jsme?

Jsme vděční, že můžeme jít svou vlastní cestou mimo zaběhlé rámce. Cestou, která se mění podle toho, kdo po ní s námi kráčí. Každý vstupuje se svým vlastním příběhem a zanechává ve společném prostoru svoji stopu. Můžeme, ale nemusíme ji vidět.

Pro práci člověk potřebuje prostor, do kterého se bude rád vracet. Prostor, kde je příjemné klidné prostředí, ale zároveň tam člověk nezleniví. Místo, jehož atmosféra vás naplní tvůrčí energií.

Sdílená kancelář

Pracovna je místem, kde můžete nalézt svůj vlastní pracovní stůl, vlastní židli a hlavně vlastní tvořivou náladu, která vám pomáhá při práci. Nabízíme zázemí běžné kanceláře (tiskárna, kopírka, wi-fi), ale zároveň se staráme o to, aby byl pracovní prostor příjemný a osobní pro každého, kdo k nám přijde pracovat.

Školící místnost

Místo pro firemní akce, kulturní večery, nebo přednášky. Prostor se dá zařídit podle vašich představ: ať už chcete sedět u stolu, nebo mít místo na pohyb. K dispozici flipchart, projektor a ozvučení.

Kavárna

Kavárna je veřejně přístupná, nekuřácká, má 20 míst k sezení. Otevřeno máme každý všední den od 8:00 do 22:00. V případě víkendového pronájmu i o víkendu. Chceme, aby se u nás člověk cítil příjemně a pohodlně a dbáme na to, abychom nepůsobili pouze jako seriózní kancelář. Pracovna funguje více než rok, kavárna má již stálou klientelu a lidé se k nám rádi vrací.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444674
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha17
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.