Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 71 m² bez realitkyTopolová, Most - Most II, Ústecký kraj

Topolová, Most - Most II, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč


Jalta Most - volné prostory k pronájmu. Exklusivně nabízíme k pronájmu nebytové prostory určené k provozování restaurace - pivnice o celkové podlahové ploše 71 m2. Pivnice se nachází na frekventovaném místě v ulici Topolová vedle Divadla Rozmanitosti, naproti nově zrekonstruovanému plaveckému areálu a je obklopena hustě osídleným sídlištěm. Objekt je velice pěkně dispozičně řešen. Prostory lze využít i podle vlastních představ / při změně užívání/, může zde vzniknout např. specializovaný obchod, večerka, kadeřnictví, pobočka banky a podobně. Prostory jsou připraveny k okamžitému využití. Součástí pivnice je i sociální zařízení a provozní skladové prostory. Možnost bezproblémového zásobování z rampy.

Cena pronájmu k jednání - 9000 Kč měsíčně + služby. Dle dohody možnost odečtu části nákladů z nájemného nutných pro úpravu a zprovoznění. Pro podrobné informace a prohlídky volejte přímo majiteli. RK NEVOLAT!!! Doporučujeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444918
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha71
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.