Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyMáchova, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

Máchova, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Nabízíme k pronájmu z velké části zařízený byt 2+1 v Havlíčkově Brodě, 54 m2, první patro – upravený prakticky a vkusně na 2kk. Byt se nachází v klidné části města - na Žižkově. Výborná dostupnost – žádaná lokalita. Parkování ihned před domem. K bytu náleží prostorný sklep. Topení a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem Baxi Ecofour. V bytě je nová kuchyňská linka - vestavěná myčka, vestavěná mikrovlnka, vestavěná el. trouba s pyrolýzou (samočištění), plynový sporák, digestoř – vše od značky Karma. V bytě jsou nové rozvody vody, radiátory, nové jističe a rozvody elektřiny. Byt má plastová okna + žaluzie. V obývacím pokoji je tv stěna. V druhé místnosti (ložnici) je zařízení plně na Vás, buď pokoj využít jako plnohodnotnou ložnici nebo dětský pokoj, popřípadě pracovnu, v místnosti je k dispozici pc stolek. V chodbě prostorná šatní a úložná skříň. V bytě je zavedena kabelová televize + internet od Nej tv. Zálohy na vodu 200,- na osobu měsíčně. Byt je nekuřácký a není určen pro větší domácí mazlíčky (pes, kočka).

Pronájem 7 500 Kč měsíčně + inkaso (voda, elektřina, plyn – převede se na nájemce). Bude třeba složit vratnou zálohu 15 000 Kč. Byt bude volný k nastěhování od 1. srpna 2018. RK prosím nekontaktovat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445015
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.