Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyStřední, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Střední, Brno - Ponava, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám originální byt v osobním vlastnictví v zetepleném domě blízko parku Lužánky / cca 1 minuta/, velmi výhodně lokalizovaný blízko MHD/ autobus cca 3 minuty, tramvaj cca 5 minut/, přesto v klidné a bezpečné ulici.Byt je jediný na patře , využívá výhodně podestu před bytem i v mezipatře k soukromým účelům. K bytu vedou pohodlné a mělké schody/ společenství vlastníků může vybudovat snadno výtah , jsou k tomu všechny dispozice/, v současnosti se dobudovává podle architektonického návrhu zahrada . V bytě je po rekonstrukci vybudováno v mědi topení , kotel je pravidelně bez problémů odborně revidován. Část bytu je bez šikmin - obytná kuchyně, unikátní prostorná koupelna s balkónem , komora , zádveří a hala .Dva pokoje a šatna mají přiznané trámy , střešní okna/ v menším pokoji roleta Velux/, a jsou opatřeny plovoucími podlahami.Dům je výhodně lokalizován blízko nákupních možností Kaufland, Tesco atd, , navíc blízko fotbalového stadionu a plánovaného hokejového stadionu Komety.Parkování přímo před domem.

Součástí bytu je zcela soukromá půda - vstup ze šatny .

Měsíční poplatky pro Společenství cca 1000 Kč na 1 osobu( elektřina chodba, voda , pojištění domu , účetní)Inkasní poplatky: plyn- teplá voda , topení 1300 Kč , elektřina a 550 Kč . Pokud chcete byt na investici : byt prodáme kompletně vybavený a zařízený( kuch. linka, lednička, myčka , pračka atd.)Je zejména vhodný pro singles nebo partnery , kteří mají rádi neobvyklá řešení a oceňují mimořádné soukromí v exkluzívní lokalitě.Uvedená cena je cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445158
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.