Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyKobrova, Praha - Smíchov

Kobrova, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový byt 1+kk o ploše 41,5m2 s balkónem v 4. patře luxusní novostavby - Rezidence Sacre Coeur 2 v Praze 5. Výhled z okna je do klidného vnitrobloku a Bertramku. Rezidence vybavena 24-hodinovou recepcí. Hlavní místnost je plně vybavena kuchyňským koutem se všemi potřebnými spotřebiči (sklokeramická deska, trouba, myčka, lednice a MW). Koupelna se sprchovým koutem a toaletou, chodba a oddělená velká šatna s úložnými prostory. V bytě instalována klimatizace. Podlaha : dlažba + dřevěnná plovoucí podlaha. K bytu náleží uzavřená sklepní kóje v suterénu domu. Rezidence se nachází jen pár kroků od parku Sacre Coeur. V okolí naleznete skvělou občanskou vybavenost – obchody, restaurace, kavárny, lékárny, bankomaty, apod. Nedaleko je také oblíbené obchodní centrum Nový Smíchov. Autobusová zastávka Holečkova cca minutu chůze, stanice metra linky B Anděl – cca 4 minuty chůze. Měsíční poplatky za služby se hradí zvlášť, kauce se rovná dvěma měsíčním nájmům. Možnost parkování v objektu za dodatečný poplatek. Průkaz PENB není k dispozici, proto je uvedena třída G. Byt je k dispozici od 1.9.2022. Prohlídky možné ihned.

We are offering new studio apartment with a floor area of 41,5 sqm with a balcony on the 4th floor of the new luxury appartment building – Residence Sacre Coeur 2 in Prague 5. The view from the window to the quiet courtyard. There is a 24-hour-reception in the building. The main room is fully equipped with kitchenette with all necessary appliances (ceramic hob, oven, dishwasher, fridge and MW). Bathroom with a shower and a toilet, hall and cloakroom, air-condition installed. Floors: wooden floors and tiles. The apartment includes cellar. The residence is located just a few steps from park “Sacré Coeur”. In the vicinity, you will find excellent civic amenities - shops, restaurants, cafes, pharmacies, ATMs, etc. Nearby is the popular shopping center “Nový Smíchov”. Bus stop “Holečkova” about a minute walk, metro station line B Anděl about a 4 minute walk. Utility fees are billed separately, security deposit equals to two monthly rents. Parking in the house available for additional fee. Energy Performance Certificate is not available, so it is described as class G. The apartment will be available since 1.9.2022, the visits possible immediately..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445260
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDHolečkova
🚶 220 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 670 m (8 min)
Obchod
🚶 323 m (4 min)
BankaErste Bank
🚶 521 m (6 min)
RestauraceSacra Restaurant
🚶 223 m (3 min)
Lékárna
🚶 378 m (5 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 268 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 574 m (3 min)
Sportoviště
🚘 3 780 m (7 min)
Hřiště
🚶 136 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.