Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyVelvarská, Praha - Dejvice

Velvarská, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu byt 2+1 v Praze 6-Dejvicích

Byt je velmi pěkný, 57 m2, po rekonstrukci, zařízený nábytkem i spotřebiči. Byt je situovaný na jih do zahrady a má balkon. na podlahách pokojů jsou parkety, ostatní je dlažba. Dům je cihlový, postavený v r. 1936, výhodně situovaný pod Ořechovkou, blízko centra a pražského Hradu, stanice metra Dejvická a stanice tramvaje Thákurova. Dům je v zeleni. V bytě je možno připojení k Internetu kabelem od UPC nebo pevnou linkou O2. Byt je ve 3. nadzemním podlaží. Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby - pár, obývací pokoj je průchozí do ložnice. Hledáme slušného nájemníka z Česka, Evropy nebo USA na dobu alespoň 2 roky. Kauci-jistotu- nájemník skládá ve výši 2-měsíčního nájmu, tj. 28000,- Kč, z toho 1/2 se vrací po uplynutí 1 roku nájmu, 2. polovina po skončení nájmu.K parkování v případě auta:V Praze 6 jsou zavedeny parkovací zóny-buď je možno se do bytu přihlásit k trvalému pobytu, pak je cena 1200Kč/rok. K nájmu a poplatkům /hlavně za topení a spotřebu vody/ se platí zvlášť elektřina dle vlastní spotřeby (cca 1000,-Kč/měs) a Internet dle vlastního výběru(cca 600,-Kč/měs.).Byt je volný k pronájmu od 1.11.2016.

I offer flat for rent 2+1 in Prague 6- Dejvice

Very nice flat has 57 m2, it is after reconstruction, furnished. It has one living room, 1 bedroom, kitchen, bathroom with WC and the hall. on the floors in the rooms they are the parquets and other are the ceramics. The house was built in 1936. The house is advantageous situated near the city, Prague Castle, Metro station Dejvicka and tram station Thakurova. Round the house there is greenery. The flat is situated to the south side to the garden. Internet is possible connect by cable UPC or O2 operator. Internet and electricity is paid individually. The flat is suitable for 1 or 2 persons - couple, because you go through living room to bedroom. We are looking for a decent lessee from Czech, Europe or USA, for long term rent minimum for 2 years.Parking the car is paid in Prague 6, to solve it means to have permanent living in Prague 6(1200CZK/year). Besides the rent and charges (that cover mainly central heating and consumption of water) there is paid electricity separately according the consumption (cca 1000,-Kč/month, and Internet according to own choice (cca 600,-kč/m.).The deposit is paid in amount 2-month's rent, e.g.28000,- CZK, from this 1/2 will be returned after 1 year of rent, second half after finish the contract.The flat is free for rent from 1.11.2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445343
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.