Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyVlachova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Vlachova, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji příjemný byt o dispozici 2+kk a podlahové ploše 42 m2 v ul. Vlachova, pouze 100m od stanice metra STODULKY.

Byt je v družstevním vlastnictví (malé, dobře fungující družstvo) se splacenou anuitou, zatím bez možnosti převodu do OV. Stav bytu původní, udržovaný. V případě zájmu ponechám nábytek. Orientace bytu je na Západ. K bytu patří sklep o velikosti 3 m2.

Nemovitost se nachází ve 4. patře zrekonstruovaného (nový výtah, plastová okna, stoupačky v plastu) a zatepleného panelového domu. Parkování před domem.

Výše poplatků pro 2 osoby cca. 3 600 Kč.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností (obchody, školka, škola, pošta, bankomat atd.) a blízkostí zeleně. Velice rychlý a snadný výjezd mimo Prahu na okruh. Nákupní centrum AVION Zličín také v pěší dostupnosti. Příjemná a žádaná lokalita.

Cena konečná včetně všech poplatků a právního servisu. Byt je možné financovat hotovostí nebo hypotečním úvěrem se zástavou jiné nemovitosti. Vhodné k vlastnímu bydlení nebo jako investice na pronájem.

K nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445401
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.