Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 20 m² bez realitkySamcova, Praha - Nové Město

Samcova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč


Prostor o výměře 20,6 m2 je kancelář č. 3 v nemovitosti na adrese Samcova 1177/1, 110 00 Praha 1. Prostor se nachází v 1. patře nemovitosti vlevo naproti výstupu z výtahu v samostatně uzamykatelné jednotce, která je vlastníkem nemovitosti označena jako jednotka č. 3. Předmět podnájmu obsahuje vedle uzamykatelného podnajímaného prostoru také společné prostory, kterými jsou: 2x soc. zařízení, 1x kuchyňka a chodba. Tyto společné prostory jsou v užívání podnajímatele a dalších podnájemců.

Podnájemné se podnájemce zavazuje hradit měsíčně, na základě obdržené faktury, a to vždy dopředu, nejpozději do posledního dne měsíce předcházejícího měsíci, za které je nájemné hrazeno. Součástí nájemného je i úhrada záloh na energie a služby (vodné, stočné, odpady, elektrickou energii osvětlení domu, elektrickou energii a servis výtahu, správu a úklid společných prostor) a nákladů spojených s napojením prostor na pult centrální ochrany, včetně movitého majetku umístěného ve společných pronajatých prostorách.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445467
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.