Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyMojmírova, Praha - Nusle

Mojmírova, Praha - Nusle
Cena2 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 772 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Predám byt v Rezidenci VINIČNÁ, v obľúbenej lokalite kúsok od náměstí Bratří Synků - v mieste bývalých viníc a v blízkej dobej aj na budúcej stanici "Metra D". Nabízený byt v osobním vlastnictví, celková výměra bytu je 38 m2, k bytu náleží aj sklep 4 m2) a nachází se ve 2.nadzemním podlaží v secesnom dome. V súčasnej dobre preieha v dome kompletná rekonštrukcia (dokončenie listopad 2016). Opravená je už fasáda, nová strecha a sú hotové nové centrálne rozvody (plyn, elektrina, voda, odpady). Aktuálne se dokončuje oprava spoločných priestorov - repliky historických dlažieb a prebieha inštalácia nového výťahu. Všetky opravy domu idú na náklady developera - smluvně ošetřeno. Súčasťou uvedenej kúpnej ceny je inštalácia nových rozvodov v byte (elektrina, topení, voda, odpad), příprava na osazení kuchyňské linky a sanity v koupelně, zrenovované obvodové zdi, příčky a stropy (štuk, malba), nové průduchy (komín a odvětrávání) a protipožární vstupní dveře do bytu. Vytápění je pro každý byt individuální, většinou je řešením vlastní kombinovaný plynový nebo elektrický kotel.

Nový majitel si již podle svých představ dokončí rekonstrukci bytu ve své režii ev. může požadované úpravy po dohodě provést developer. U všech bytů v Rezidenci VINIČNÁ bude velmi nízký fond oprav (5-10 Kč/m2), neboť celý dům bude nově kompletně zrekonstruován. V domě je zavedeno UPC (TV, Internet). Dalším pozitivem je výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost do centra (tramvajová zastávka 3 minuty klidnou chůzí), přičemž na metro A „I.P.Pavlova“ nebo metro B „Karlovo náměstí“, se dostanete tramvají do 6-8 minut. Odpočívat a nalézt zklidnění od běžných denních starostí můžete v oblíbeném parku Jezerka nebo v úchvatných Havlíčkových sadech (Grébovka), které se nacházejí na jižní straně pražských Královských Vinohrad (oba parky jsou do 10 minut klidnou chůzí od Rezidence VINIČNÁ). Daň z nabytí nemovitosti hradí prodávající. Byt je vhodný k vlastnímu bydlení nebo jako zajímavá investice. Prohlídky bytů jsou již možné. Volajte na tel.č. 775 059 239.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445531
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha38
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.